Κόσμος

Πωλούνται θαλάσσιες… κατοικίες σε κρουαζιερόπλοιο! (βίντεο)

Η εταιρεία Storylines διαθέτει προς πώληση κατοικίες ενός ή περισσοτέρων δωματίων, οι οποίες ευρίσκονται σε κρουαζιερόπλοιο, με τιμές που αρχίζουν από 400.000 και φθάνουν τα 8 εκατομμύρια δολάρια. Το εν λόγω κρουαζιερόπλοιο, «The Narrative», θα ξεκινήσει στα τέλη του 2024 ένα ταξίδι χιλίων ημερών σε έξι διαφορετικές χώρες. Οι ιδιοκτήτες των κατοικιών θα έχουν την δυνατότητα να παραμένουν για μακρά χρονικά διαστήματα στο κρουαζιερόπλοιο ταξιδεύοντας στην θάλασσα, ή ακόμη και να διαμένουν μονίμως σε αυτό.

Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο διαθέτει 547 κατοικίες, εκ των οποίων ορισμένες έχουν ήδη πωληθεί, όπως δήλωσε ο διευθυντής της εταιρείας, Alister Punton, ο οποίος αισιοδοξεί πως εντός του τρέχοντος έτους θα πωληθούν όλες οι κατοικίες. Το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο είναι υπερπολυτελές, διαθέτει δε 20 ρεστoράν και μπαρ, μία μπυραρία, τρεις πισίνες, βιβλιοθήκη με 10.000 βιβλία, κινηματογράφο, ένα κέντρο υγείας, μία υδροπονική φάρμα τροφοδοτούμενη με ηλιακή ενέργεια κ.λπ.

Πάντως οι ιδιοκτήτες των κατοικιών εκτός του τιμήματος της αγοράς της κατοικίας πρέπει να πληρώνουν ετησίως ένα ποσό μεταξύ 65.000 και 200.000 δολλαρίων για φαγητό και συντήρηση της κατοικίας τους.

ertnews.gr

Back to top button