ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κοπή βασιλόπιτας των διαιτητών της ΕΠΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Χθες Δευτέρα 23/01/2023 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας των διαιτητών της ΕΠΣ Καστοριάς σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας.

Το παρόν έδωσαν  μέλη της Ε.Ε καθώς και τα μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, εκπαιδευτές και παρατηρητές διαιτησίας. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Δημήτρης Τριανταφύλλου, τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, δείχνοντας  την άριστη συνεργασία που έχει με την Επιτροπή Διαιτησίας και το σώμα διαιτητών και παρατηρητών.

Αφού τους ευχαρίστησε όλους, ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά με επιτυχίες, καλές διαιτησίες, υγεία στους ίδιους και στις οικογένειές τους, με σωστή συμπεριφορά και σεβασμό σε παράγοντες, ποδοσφαιριστές και όλους τους εμπλεκόμενους με τον χώρο..

 

Στον  χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας  Σίμος Σπύρου,   ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη, σεβασμό σε αθλητές και παράγοντες  και μεγαλύτερη συμμετοχή και προσοχή στα εκπαιδευτικά μαθήματα, για να μπορούν να εξελιχθούν και να αξιολογηθούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της  ΕΠΣ Καστοριάς  έκοψε την βασιλόπιτα, το φλουρί βρήκε ο παρατηρητής διαιτησίας Τάσος Δούκας και από αυτήν της Ε.Ε. και της ΕΔ /ΕΠΣ Καστοριάς ο ταμίας της Ένωσης Βασίλης Μπότσαρης.

 

 

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν αναψυκτικά, ποτά και  εδέσματα, ακολούθησαν συζητήσεις πάντα με κυρίαρχο θέμα το ποδόσφαιρο τόσο στο τοπικό όσο και   στο ανώτερο επίπεδο.

Χορηγοί της εκδήλωσης τους οποίους ευχαριστούμε ιδιαίτερα ήταν:

Cafe-Wine Bar “THE MALL” Πετρόπουλος Αντώνης

“Roma Pizza” Πέλκας Σωκράτης

“Iris catering ” Ανδρεόπουλος Παύλος

sentranews.gr

 

 

Back to top button