Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σήμερα στο Άργος Ορεστικό ενημερωτική εκδήλωση από τη ΔΕΔΑ για το φυσικό αέριο

Ενημερωτική εκδήλωση στο Άργος Ορεστικό θα πραγματοποιήσει η ΔΕΔΑ σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 με στόχο την έγκυρη και υπεύθυνη πληροφόρηση των πολιτών και των επαγγελματιών του χώρου για τα έργα επέκτασης των δικτύων διανομής φυσικού αερίου.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πορεία υλοποίησης των έργων, καθώς και για τα οφέλη του φυσικού αερίου, όπως ενιαία και ποιοτική θέρμανση σε όλους τους χώρους χρήσης, ζεστό νερό οποιαδήποτε στιγμή, γρηγορότερο μαγείρεμα, χαμηλό κόστος συντήρησης του λέβητα και πλήρης έλεγχος της ποσότητας φυσικού αερίου που έχει καταναλωθεί.

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές -οικιακοί και εμπορικοί- θα μπορούν να λάβουν αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου και να πραγματοποιήσουν, με τη βοήθεια στελεχών της ΔΕΔΑ,  άμεσα κι επί τόπου την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Υπενθυμίζεται ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σύνδεση με το δίκτυο και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΔΕΔΑ (deda.gr/map/).

Τρίτη 24/1/2023 Άργος Ορεστικό

  • 17:00 μ.μ. – 20:00 μ.μ. Εκπρόσωποι της ΔΕΔΑ θα βρίσκονται στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Μέγαρο (Διοικητηρίου 35, 1ος όροφος) προκειμένου να απαντήσουν στα ερωτήματα των πολιτών και να παρέχουν πληροφορίες για τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

 

 

 

 

 

Back to top button