ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

«Κιτρινόμαυρο» το 66ο El Clásico: Νίκη με ανατροπή και μόνη στην κορυφή η Αστραπή (βαθμολογία)

Τεράστια νίκη βαθμολογικής σημασίας πέτυχε η Αστραπή Μεσοποταμίας, επικρατώντας δίκαια στην έδρα της  με σκορ 3-1 επί του Παναργειακού, στο 66ο στην ιστορία τους EL Clasico.

Παράλληλα με την διεξαγωγή του αγώνα εξ’ αναβολής  ολοκληρώθηκε η 10η αγωνιστική για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όπου με  τη νίκη τους οι κιτρινόμαυροι απολαμβάνουν πλέον την… μοναξιά της κορυφής με 30 β και στο +1 από την 2η ΑΕ Γραμμοχωρίων.

Αντίθετα, ο Παναργειακός, γνώρισε την 2η διαδοχική ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκεται πλέον στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά και την διεξαγωγή του σημερινού 66ου EL Clasico στην ιστορία των δύο ομάδων, και τη νίκη της Αστραπής, υπάρχει πλέον απόλυτη ισορροπία με τις δύο ομάδες να μετράνε από 27 νίκες, ενώ 12 ματς έληξαν ισόπαλα).

Στο σημερινό παραδοσιακό ντέρμπι  που έγινε σε ένα πολύ βαρύ γήπεδο, οι «κιτρινόμαυροι» αιφνιδιάστηκαν και από νωρίς βρέθηκαν πίσω στο σκορ (0-1), ωστόσο, όμως κατάφεραν στην επανάληψη να πετύχουν τρία γκολ κάνοντας την ανατροπή επικρατώντας με σκορ 3-1, σημειώνοντας έτσι την 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Τέλος, να θυμόσουμε ότι οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν εκ νέου (67ο EL Clasico) την επόμενη Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, αυτή την φορά στο γήπεδο του Παναργειακού για τον θεσμό της προημιτελικής φάσης κυπέλλου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ.                 30

2 ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΑ                 29

3 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ                 21

4 ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ                          20

5 ΚΟΡΗΣΟΣ                              16

6 ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ                         15

7 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ                  13

8 ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ                    11

9 ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ                        11

10 ΝΤΑΗΛΑΚΗ                            9

11 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ                            8

12 ΛΑΚΚΩΜΑΤΑ                  Απεκλ.

sentranews.gr

 

 

 

Back to top button