ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Γ’ Εθνική: Σπουδαία νίκη Καστοριάς 2-0 την ΑΕΠ Κοζάνης (αποτελέσματα – βαθμολογία)

Exif_JPEG_420

Νίκη σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας και μάλιστα τη 2η συνεχόμενη πέτυχε η ομάδα της Καστοριάς, επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 της ΑΕ Ποντίων Κοζάνης.

Έγινε ένα δυνατό ματς το οποίο ήταν αμφίρροπο στο α’ ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο γκολ στο 17’ όταν ο Βασίλτσης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Μετά το α’ ημίωρο η Καστοριά ανέβασε στροφές και πήρε τα ηνία του αγώνα.  Η εδαφική της υπεροχή καρποφόρησε στο 37΄ όταν Σαββόπουλος έκανε σέντρα, από τα αριστερά κι ο Μπάρο με κεφαλιά, μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ (1-0).

Τρία λεπτά αργότερα (40΄) ο Πάλλας πήρε τη μπάλα κι έξω από το ημικύκλιο της περιοχής έπιασε το σουτ κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καλιαμπάκα, γράφοντας το 2-0.

Στην επανάληψη η ομάδα της Καστοριάς έκανε διαχείριση του αγώνα, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και  έχασε ορισμένες καλές ευκαιρίες να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ. Τέλος, στο  95΄ ο Balde συνδυάστηκε όμορφα με τον Μανακίτσα, εκείνος έκανε κάθετη πάσα στον Σαββόπουλο, ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Καλιαμπάκα.

Διαιτητής: Γιαννακός, Φακάνας, Κωνσταντινίδης (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo (76΄ Μηλιάτης), Κωνσταντίνου, Φωλίνας, Παναγιωτίδης (65΄ Tarelli), Πάλλας (62΄ Τσελεπής), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Μπάρο (65΄ Balde), Σαββόπουλος

Α.Ε.Π. ΚΟΖΑΝΗΣ: Καλιαμπάκας, Lopez, Κιρκιλιανίδης, Λιάκος, Miyenga, Μιχαηλίδης, Κουλούσιας (43΄ Σάλλα), Ζάβκο (46΄ Καραγιαννίδης), Λάντζιος, Παπαναστασίου, Βασίλτσης.

sentranews.gr

 

 

Back to top button