ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Ευχαριστίες του Αλέξανδρου Μακρίδη

Ένα φωτογραφικό ταξίδι που έφερε πιο κοντά την Καστοριά στη Θεσσαλονίκη έφτασε στο τέλος. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που βοήθησαν να στηθεί η έκθεση ” Της λίμνης χρώματα…” . Είναι οι φίλοι που πίστεψαν σε τούτο το ταξίδι. Ευχαριστώ τον Φώτη Δοκόπουλο και το καφέ Sunday – πάντα αρρωγός σε όλες μου τις ανησυχίες μου-, τον Θωμά Βελλίδη και το γυμναστήριο Benefit -Fitness and health , τον Σταύρο Θεοδοσόπουλο και το TheosFurs και τον Αντώνη Βλάχο και το Queen Been. Επίσης τους Παντελή Παπαρίζο, Σπύρο Παρίσση και τον Μάνο και Αλέξανδρο Σινόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά τους σε τεχνικές λεπτομέρειες. Ακόμα τον Νίκο Κέκια και τον όμορφο χώρο της Ζώγια – Βιβλίο Τσάι Και Συμπάθεια που μας φιλοξένησε και που αποτελεί σημείο αναφοράς καλλιτεχνικών αναζητήσεων από τα φοιτητικά μας χρόνια.
Τέλος, να ευχαριστήσω θερμά όλους εσάς φίλους, συναδέλφους, παλιούς συμφοιτητές, μαθητές αλλά και άγνωστους ανθρώπους που επισκεφτήκατε την έκθεση και για τα όμορφα σας λόγια που συνόδεψαν την παρουσία σας.
Εξάλλου “δεν δημιουργείς μια φωτογραφία μόνο με τη μηχανή. Όταν φωτογραφίζεις «κουβαλάς» μαζί σου όλες τις εικόνες που έχεις δει, όλα τα βιβλία που έχεις διαβάσει, τη μουσική που έχεις ακούσει, τους ανθρώπους που έχεις αγαπήσει.” όπως τονίζει ο αμερικανικός φωτογράφος, Αnsel Adams.

Στην έκθεση φωτογραφίας του Αλέξανδρου Μακρίδη στη Θεσσαλονίκη (εικόνες)

 

 

 

Back to top button