Άργος ΟρεστικόΚαστοριάΝεστόριο

Η σύσκεψη στο Επιμελητήριο του Γενικού Γραμματέα του ΕΟΤ με φορείς της Καστοριάς

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος υποδέχτηκε στο Επιμελητήριο Καστοριάς την Τρίτη στις 07.06.2023  τον κ Φραγκάκη Δημήτριο,  Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης  τοποθετήθηκαν οι βουλευτές της ΠΕ Καστοριάς και οι  εκπρόσωποι φορέων ενώ ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ επισήμανε τα κάτωθι που αφορούν θέματα τουρισμού για την ΠΕ Καστοριάς.

Η Καστοριά χαρακτηρίζεται πλέον ως αναδυόμενος προορισμός και εντάσσεται στο σχεδιασμό του ΕΟΤ για τη διαφήμιση και προβολή της ΠΕ Καστοριάς σε εκθέσεις γενικού τουρισμού εσωτερικού και εξωτερικού και κυρίως σε θεματικές εκθέσεις περιπατητικού  και φυσιολατρικού  τουρισμού προς ανάδειξη της ΠΕ Καστοριάς ως προορισμού εναλλακτικού τουρισμού . Ο κ Φραγκάκης Δημήτριος  εξέφρασε τη βούληση να συνδράμει για την υποστήριξη συγκεκριμένων  εκδηλώσεων και συγκεκριμένα του River Party του Δήμου Νεστορίου. Οι εκπρόσωποι των φορέων που παρέστησαν στη σύσκεψη συμφώνησαν μετά από πρόταση του Γενικού Γραμματέα για τη δημιουργία οργανισμού διαχείρισης προορισμού ( destination management organization ) για την εξειδίκευση των δράσεων τουρισμού της ΠΕ Καστοριάς.

Στη συνάντηση παρέστησαν ο κ Φραγκάκης Δημήτριος,  Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, ο κ Καραταγλίδης Χαράλαμπος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καστοριάς, ο κ Ζήσης Τζηκαλάγιας, Βουλευτής ΝΔ ΠΕ Καστοριάς, η κα Ολυμπία Τελιγιορίδου Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Καστοριάς, ο κ Κορεντσίδης Ιωάννης, Δήμαρχος Καστοριάς, ο κ Γκοσλιόπουλος Χρήστος, Δήμαρχος Νεστορίου,  ο κ. Τατσίδης Φώτης αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Τουρισμού Άργους Ορεστικού, ο κ Σμαρόπουλος Σιδέρης, Πρόεδρος Συνδέσμου Ξενοδόχων, ο κ Άγγελος Γεωργιάδης Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτήτων Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Καστοριάς,  ο κ Παπαβασιλείου Κωνσταντίνος, Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχει- και ο κ Μανώλης Χρήστος, Οικονομικός Επόπτης  Επιμελητηρίου Καστοριάς, η κα Τογκαρίδου Κων/να, Διοικητική Προϊστάμενη Επιμελητηρίου Καστοριάς, και ο κ Βελλίδης Βασίλειος, Πρόεδρος ΔΕΕΠ Καστοριάς.

 

Back to top button