Κόσμος

Τζον Κάντι: Eτοιμάζεται ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο κωμικό

Η ταινία θα εμβαθύνει στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, που κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Σε ντοκιμαντέρ για τον αείμνηστο κωμικό Τζον Κάντι συνεργάζονται η Amazon, ο σκηνοθέτης Κόλιν Χανκς και ο ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς.

Η Prime Video της Amazon είναι σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του ντοκιμαντέρ που σκηνοθετεί αθόρυβα ο Κόλιν Χανκς, γιος των ηθοποιών Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον, σύμφωνα με το Variety. Ο Ράιαν Ρέινολντς, ο οποίος, όπως και ο Τζον Κάντι, κατάγεται από τον Καναδά είναι παραγωγός του ντοκιμαντέρ μαζί με τον Τζορτζ Ντιούι μέσω της εταιρείας παραγωγής Maximum Effort.

Η ταινία θα εξερευνά τη ζωή και την κληρονομιά του εμβληματικού κωμικού Τζον Κάντι, ο οποίος πέθανε από καρδιακή προσβολή το 1994, σε ηλικία 43 ετών.

Όπως επισημαίνει το Variety, όσοι συμμετέχουν στο πρότζεκτ αναφέρουν ότι θα εμβαθύνει στην προσωπική ζωή που ο Τζον Κάντι κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Με την πλήρη υποστήριξη της χήρας του, Ρόουζ Κάντι και των δύο παιδιών τους, Τζεν και Κρις, ο Χανκς θα χρησιμοποιήσει βίντεο που δεν έχει προβληθεί ξανά, αρχεία και συνεντεύξεις με την οικογένεια για να αναδείξει τον άνθρωπο πίσω από τον αστέρα του κινηματογράφου.

Ο Κάντι έγινε ένας από τους πιο περιζήτητους αστέρες κωμωδιών της δεκαετίας του 1980 και των αρχών του 1990 συμμετέχοντας σε ταινίες όπως “The Great Outdoors”, “Planes, Trains and Automobiles”, “Uncle Buck” και “Cool Runnings”.

Οι Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον συμπρωταγωνίστησαν με τον Τζον Κάντι στην κλασική κωμωδία του 1985 «Volunteers», όταν ο Κόλιν Χανκς ήταν οκτώ ετών.

ΑΠΕ

Back to top button