Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Στην απονομή πιστοποιήσεων αποφοίτων του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου (φωτογραφίες – βίντεο η εκδήλωση)

https://kedivim.uowm.gr/wp-content/uploads/2023/02/4.jpg

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιήθηκαν την περίοδο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ Π.Δ.Μ. στην Καστοριά με εξαιρετική επιτυχία

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου έλαβε χώρα η εκδήλωση του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθηση του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας για την επίδοση Πιστοποιήσεων σε 90 ωφελούμενους των προγραμμάτων του ΚΕΔΙΒΙΜ σε συνεργασία με την Δ.ΥΠ.Α.  για τη δράση  «Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και επανακατάρτισης σε κλάδους υψηλής ζήτησης με έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες».  στο μεγάλο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στην Καστοριά.

Τα προγράμματα κατάρτισης υλοποιήθηκαν την περίοδο Νοεμβρίου-Ιανουαρίου στις εγκαταστάσεις του ΚΕΔΙΒΙΜ Π.Δ.Μ. στην Καστοριά με εξαιρετική επιτυχία.

Στην τελετή παρέστησαν ο πρόεδρος του ΚΕΔΙΒΙΜ Π.Δ.Μ. και Αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου μας κ. Γιώργος  Ιορδανίδης , ο διευθυντής του ΚΕΔΙΒΙΜ Π.Δ.Μ. κ. Δημήτρης Φωτιάδης , οι Επιστημονικοί Υπεύθυνοι των Προγραμμάτων  Καθηγητές Ιωάννης Σινάτκας και  Ιωάννης Καπαγερίδης  καθώς και Εκπρόσωποι του φορέα πιστοποίησης και Εκπαιδευτές και διοικητικά στελέχη  του έργου.

Η παρουσία πλήθους ωφελούμενων καθώς και η εξαιρετική ομιλία εκπροσώπου τους ολοκλήρωσαν την πρώτη δια ζώσης τελετή απονομής Πιστοποιητικών του ΚΕΔΙΒΙΜ μετά την πανδημια του COVID.

 

 

Back to top button