ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών Καστοριάς

Με πρωτοβουλία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων , το πρώτο Ψυχοσάββατο κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί ως ημέρα  μνήμης υπέρ των πεσόντων κατά την εκτέλεση του καθήκοντος Αστυνομικών.

Η Ε.Α.Υ Καστοριάς όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος  θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 09:00 μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών όσων Αστυνομικών θυσιάστηκαν στο βωμό του καθήκοντος, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστοριάς.

Στη συνέχεια την 10:15 ώρα θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων κατά την εκτέλεση καθήκοντος Αστυνομικών που βρίσκεται στο «Πάρκο  Πεσόντων Αστυνομικών» έναντι της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς και μετά το πέρας της τελετής θα παρατεθεί δεξίωση.

Προσκαλούμε όλους τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους, πολίτες συγγενείς, φίλους καθώς και εκπροσώπους αρχών και φορέων του τόπου μας να παρευρεθούν τόσο στο μνημόσυνο όσο και στη τελετή μνήμης προκειμένου να τιμηθούν οι Αστυνομικοί που έδωσαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Με τιμή

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

-Ο-                                                                                                             -Ο-

Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας  

ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                           ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Back to top button