Δυτική ΜακεδονίαΚαστοριάΚοζάνη

Επίσκεψη Θεοδωρικάκου στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας (φωτογραφίες)

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Τάκης Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε την έδρα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, όπου πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων και επαφών με υπηρεσιακούς παράγοντες, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 το απόγευμα,.

Τον κ. Υπουργό τον υποδέχθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Δούβαλης και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος κ. Σπυρίδων Διόγκαρης.

Ακολούθησε σύσκεψη του κ. Υπουργού στην οποία παραβρέθηκαν, επίσης, ο βοηθός Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Βασίλειος Τρευλόπουλος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Ηλίας Τσιότσιας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Νικόλαος Έξαρχος, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Γρεβενών, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Κωνσταντίνος Ντίνας.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αστυνομικές Υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας, ενώ δόθηκε έμφαση στο επιχειρησιακό σχεδιασμό, σύμφωνα με τις διαταγές και τις κατευθυντήριες οδηγίες του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στους τομείς της ασφάλειας και της καθημερινότητας των πολιτών, καθώς και εντατικοποίησης της αστυνόμευσης, με απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών της περιοχής.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις του κ. Υπουργού με τις Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, καθώς και με τις Ενώσεις Συνοριακών Φυλάκων Καστοριάς και Φλώρινας, κατά τη διάρκεια των οποίων συζητήθηκαν θέματα που ενδιαφέρουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες και διατυπώθηκαν προτάσεις και απόψεις για διάφορα ζητήματα αστυνομικού και ευρύτερου επαγγελματικού ενδιαφέροντος.

 

 

 

Back to top button