Κοζάνη

Κοζάνη: Η ένταση πριν τη συνέντευξη τύπου του Πρωθυπουργού, στη βιβλιοθήκη “φρούριο”… (βίντεο)

Όπως μετέδωσε χθες το kozani.tv μεγάλη ένταση χωρίς ουσιαστική αιτία επικράτησε έξω από τη Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης, λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης τύπου του Κ. Μητσοτάκη, μιας και οι δυνάμεις ασφαλείας απαίτησαν “ησυχία, τάξη και ασφάλεια” από τους λίγους εργαζόμενους που βρέθηκαν εκεί.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video, τις δηλώσεις του Προέδρου της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Γιώργου Αδαμίδη και του Περιφερειακού Συμβούλου Δ. Μακεδονίας, Επικεφαλής της παράταξης ΑΡ.ΣΥ, Στέφανου Πράσσου.

Γιώργος Αδαμίδης προς αστυνομικούς στη βιβλιοθήκη της Κοζάνης: “Είμαστε γνωστά πρόσωπα και χωρίς κουκούλες, μας επιτεθήκατε ξαφνικά χωρίς λόγο. Η συμπεριφορά σας είναι απαράδεκτη” !

Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ Δυτικής Μακεδονίας: “Διαδηλώσαμε ειρηνικά και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας”

Πήγαμε ειρηνικά να επιδώσουμε ένα υπόμνημα με τα αιτήματά μας στον Υπουργό Εργασίας και αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία με αποτέλεσμα τον τραυματισμό μέλους του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας καταγγέλλει την απρόκλητη βία της αστυνομίας σε μία απόλυτα ειρηνική συγκέντρωση.

Το Σωματείο μας με μία αντιπροσωπεία πήγε ειρηνικά να επιδώσει υπόμνημα με τις θέσεις μας για τις αυξήσεις και να διαμαρτυρηθούμε ειρηνικά για την ακρίβεια, την ανεργία, το βίαιο κλείσιμο των εργοστασίων πριν την ώρα τους και την ερημοποίηση της περιοχής που έχει ήδη αρχίσει με την φυγή των παιδιών μας , αντιμετωπίσαμε μία αναίτια βία και ενώ σταθήκαμε στο σημείο κατόπιν δικών τους υποδείξεων, 150 μέτρα μακριά από τη βιβλιοθήκη που γινόταν η εκδήλωση. Ξαφνικά ενώ διαπραγματευόμαστε να επιδώσουμε το υπόμνημα άρχισαν να σπρώχνουν τους διαδηλωτές τραυματίζοντας το μέλος μας Θανάση Ρούσσο και ελαφρύτερα άλλους.

Το Σωματείο μας καλεί την κυβέρνηση να αλλάξει την πολιτική της απέναντι στην περιοχή και τους συνταξιούχους. Και να σταματήσει να βλέπει παντού εχθρούς, οι διαδηλώσεις, οι διαμαρτυρίες είναι στοιχείο της δημοκρατίας.

kozani.tv

Back to top button