Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: «Αμόκ» στα Λαδάδικα για την Τσικνοπέμπτη – Χιλιάδες άτομα έξω από τα κλαμπ! (εικονες-βίντεο)

Η μεσημεριανή της Τσικνοπέμπτης, ως είθισται, στην Θεσσαλονίκη, κρατάει μέχρι αργά το απόγευμα, με το κέντρο της πόλης να είναι γεμάτο με χιλιάδες κόσμου και γίνεται ακόμη και τώρα χαμός!

Τα περισσότερα καταστήματα εστίασης «τίγκαραν» από πελάτες, με την μουσική να παίζει συνεχώς στη διαπασών, και όλοι να ακολουθούν τους ξέφρενους ρυθμούς, αλλά και να συνεχίζουν το ψήσιμο, αφού… η όρεξη περνάει από το στομάχι.

Οι νεανικές παρέες της Θεσσαλονίκης, οι καρναβαλιστές και οι φοιτητές, δείχνουν (και έχουν αποδείξει) ότι έχουν αντοχή. Όλοι οι δρόμοι του κέντρου της συμπρωτεύουσας, συνθέτουν μία απίστευτη αποκριάτικη γιορτή.

Συγκεκριμένα, το αδιαχώρητο επικρατεί στα Λαδάδικα με χιλιάδες κόσμου να έχουν πλημμυρίσει τα κλαμπ, στήνοντας ένα άνευ προηγουμένου πάρτι στην καρδιά του κέντρου!

Μετά τη Βασιλέως Ηρακλείου τη σκυτάλη πήραν τα Λαδάδικα, με τα κλαμπ να ανοίγουν νωρίτερα -από ό,τι συνήθως- τις εισόδους, με συνέπεια να επικρατεί το αδιαχώρητο από χιλιάδες άτομα που ξεφαντώνουν για την Τσικνοπέμπτη.

Δείτε φωτογραφίες:

thesstoday.gr

Back to top button