ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Ο Χρήστος Βασιλάκης για τα 10 χρόνια στην οικογένεια του Παναργειακού

Η δική μου δεύτερη οικογένεια εδώ και δέκα χρόνια. Τότε που ένας Αργίτης και φίλος με σταμάτησε στο δρόμο και μου ζήτησε να βοηθήσω να ξαναστηθεί η ομάδα. Αυτό ήταν. Έκτοτε ορκίστηκα πιστός στρατιώτης κι υπηρέτης.
Με αυτά τα υπέροχα παιδιά και σχεδόν άλλα 150 που πέρασαν από την ομάδα σε βάθος χρόνου προσπαθήσαμε και προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο.
Όπως κάθε οικογένεια πρέπει να διέπεται από κανόνες που πρέπει να γίνονται σεβαστοί απ´όλους για να τηρούνται όροι ισοτιμίας και ορθής λειτουργίας της ομάδας. Άλλοι τα κατάφεραν και άλλοι όχι. Λογικό και ανθρώπινο. Λάθη γίνονται εκατέρωθεν όπως κάνουν λάθη όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους. Υπάρχει γονιός που δεν κάνει λάθη; Τα παιδιά είναι και θα είναι πάντα παιδιά. Στόχος ήταν και είναι να διορθώνονται κ να βλέπουμε την επόμενη μέρα.
Ο Παναργειακός για μένα ήταν, είναι και θα είναι Ιδέα ικανή να παραμερίσω κάθε προσωπική αδυναμία και ανάγκη. Όσοι ήταν και είναι δίπλα μου το γνωρίζουν και το έχουν ζήσει στο πετσί τους. Το κόστος μεγάλο όπως και η περηφάνια.
Προχωράμε, στόχος μας κάθε μέρα είναι η βελτίωση.
Ευχαριστώ τα μέλη της διοίκησης για τη συνεργασία και τη στήριξη.
Keep walking guys♥️🖤+ Παπαθανασίου Βασίλης, Καρανάσιος Αθανάσιος, Καρανάσιος Σπύρος, Τζήμας Δημήτρης
Χρήστος Βασιλάκης

Back to top button