ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριάφωτορεπορτάζ

FIS SnowKidz και κοπή βασιλόπιτας στον Βίτσι από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Χιονοδρομίας Άργους Ορεστικού (σειρά φωτογραφιών)

Δεν μπορούμε να κρύψουμε την χαρά μας για την μεγάλη συμμετοχή των αθλητών και φίλων του Ομίλου μας το περασμένο Σαββατοκύριακο στις προπονήσεις μας στο Χ.Κ. Βιτσίου!!

⛷️❄️⛄️🎿☃️❄️⛷
Ακόμη περισσότερο όμως χαρήκαμε γιατί διοργανώσαμε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα FIS SnowKidz της καμπάνιας #BringChildrentoTheSnow της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας FIS Alpine World Cup Tour. Προσφέραμε δωρεάν μαθήματα χιονοδρομίας σε παιδιά που ήρθαν πρώτη φορά σε επαφή με το χιόνι καθώς και δωρεάν μεταφορά προς το χιονοδρομικό κέντρο σε όσα από αυτά το επιθυμούσαν με λεωφορείο του Ομίλου μας. Επιπλέον, προσφέραμε σε όλα τα παιδιά χυμούς και περιλαίμια της #worldsnowday!
⛷⛄️❄️🎿⛷️
Επιπρόσθετα, κόψαμε την #βασιλόπιτα μας και 3 τυχερά παιδιά λάβανε από μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από αθλητικά καταστήματα της περιοχής μας ενώ μία τυχερή ενήλικας έλαβε μία δωροεπιταγή αξίας 30 ευρώ από αθλητικό κατάστημα της περιοχής μας.
⛷️❄️☃️🎿⛄️⛷️
Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε την διοίκηση του Χιονοδρομικό Κέντρο Βιτσίου Καστοριάς για την φιλοξενία του. Συνεχίζουμε με τις προπονήσεις μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο!
 

 

 

 

Back to top button