ΕκδηλώσειςΚαστοριάτελευταίες ειδήσειςφωτορεπορτάζ

Νέα μεγάλη σειρά φωτογραφιών από την ετήσια εκδήλωση της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Καστοριάς

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023 στο ξενοδοχείο LIMNEON RESORT & SPA η ετήσια εκδήλωση της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Καστοριάς για την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας με την τιμητική παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού κας Σοφίας Ζαχαράκη
​Πλήθος Φίλων και Μελών της Νέας Δημοκρατίας προσήλθαν στην εκδήλωση ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Δ.Ε.Ε.Π. Καστοριάς εκπέμποντας ένα δυνατό μήνυμα νίκης για τις εκλογικές αναμετρήσεις που θα ακολουθήσουν και ότι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με πίστη στις αρχές και τις αξίες της παράταξης θα συνεχίσουν την διακυβέρνηση της χώρας με βασικό σύνθημα την Συνέχεια, την Συνέπεια και την Σταθερότητα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Νέα Δημοκρατία λειτουργεί προς το συμφέρον της Πατρίδας και είναι διαχρονικά δίπλα σε κάθε πολίτη παρ’ όλες τις διαδοχικές κρίσεις που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.
​Η Υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από το Υπουργείο (π.χ. Πρόγραμμα Τουρισμός για Όλους, Καμπάνια για τον Χειμερινό Τουρισμό κ.α.) και έχουν βοηθήσει και στηρίξει την περιοχή μας. Ανέλυσε πτυχές του πλούσιου Κυβερνητικού έργου που έχει παραχθεί από την Ελληνική Κυβέρνηση και εξέφρασε την πεποίθηση ότι στις επερχόμενες εκλογές θα έχουμε Αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.
​Χαιρετισμό στην εκδήλωση απεύθυναν ο Βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη κα. Μαρία Αντωνίου, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Κασαπίδης.
Ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ κ. Βασίλειος Βελλίδης στην τοποθέτηση του, ευχαρίστησε πρωτίστως την Υφυπουργό για την αποδοχή της πρόσκλησης και την τιμητική της παρουσία στην εκδήλωση και δευτερευόντως για την διαχρονική στήριξη που παρέχει στην περιοχή μας είτε ως Υφυπουργός Τουρισμού, είτε παλαιότερα ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ευχαρίστησε τους φίλους, τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και αναφέρθηκε στα πολλά και σημαντικά πράγματα που έχουν γίνει στην ΠΕ Καστοριάς επί διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στις σημαντικές ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και του Κυβερνητικού Επιτελείου που τον συνόδευε στην παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου «Δυτική Μακεδονία 2030» και αφορούν την περιοχή μας. Κλείνοντας ανέφερε ότι μόνο με Αυτοδύναμη την Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό θα έχουμε μια Ισχυρή και Αυτοδύναμη Ελλάδα.
Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
της ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς
Βελλίδης Βασίλειος

 

 

Back to top button