Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Καστοριά: Παίζει πιάνο στη μέση της λίμνης! (εικόνες)

Η πιανίστα Έλενα Ξυδιά δίνει μία εκπληκτική παράσταση, παίζοντας στη μέση της λίμνης της Καστοριάς

Η  πιανίστα Έλενα Ξυδιά εντυπωσιάζει και πάλι με τις εκπληκτικές εμφανίσεις της. Αυτή τη φορά έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστοριάς δημιουργώντας μαζί με τον σκηνοθέτη Πασχάλη Μάντη ένα υπέροχο θέαμα!

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η Έλενα Ξυδιά γνωστή και ως η ιπτάμενη πιανίστα μια και είναι η μοναδική στον κόσμο που έπαιξε πιάνο στον αέρα  πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών έδειξε για άλλη μια φορά τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο να προβάλει εξαιρετικά την φυσική κληρονομιά της Ελλάδας.

Πιάνο - λίμνη - Καστοριά

Η εμφάνιση της στη μέση της λίμνης της Καστοριάς έχει κερδίσει για ακόμα μια φορά τις εντυπώσεις όλων.

Πιάνο - λίμνη - Καστοριά

Σε ένα τέλεια σχεδιασμένο concept σκηνοθετημένο και πάλι από τον Λαρισαίο Πασχάλη Μάντη έφερε μια  από τις πιο απρόσμενες εμφανίσεις που έχουν γίνει ποτέ σε Λίμνη.

Πιάνο - λίμνη - Καστοριά

Το πιάνο μεταφέρθηκε με ειδική πλωτή πλατφόρμα μέχρι τη μέση της λίμνης, ενώ η Ελένα μετέβη εκεί με βάρκα. Στη συνέχεια, ξεκίνησε να παίζει τα αγαπημένα της κομμάτια, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα στο όμορφο φυσικό τοπίο της Καστοριάς.

Πιάνο - λίμνη - Καστοριά

To event δημιουργήθηκε στα πλαίσια της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της Καστοριάς και έγινε πραγματικότητα χάρη στη συνεργασία της κ.Ξυδιά με τον Δήμο Καστοριάς.

ant1news.gr

Το εκπληκτικό βίντεο με την Έλενα Ξυδιά στη λίμνη της Καστοριάς

 

 

 

Back to top button