ΑθλητικάΚαστοριά

Στα πέναλτι η Καστοριά, λύγισε την σκληροτράχηλη ΑΕ Βιτσίου

«Σκούρα» τα βρήκε η ομάδα της Καστοριάς στην αναμέτρησή της κόντρα στην σκληροτράχηλη ΑΕ Βιτσίου, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης κυπέλλου

Το γεγονός ότι και μόνο η ομάδα της ΑΕ Βιτσίου κοίταξε στα μάτια την αντίπαλη ομάδα, ήταν ανταγωνιστική και έφτασε το ματς να κριθεί στα πέναλτι, αναμφίβολα λέει πολλά πράγματα.
Και φυσικά όταν ένα ματς κυπέλλου φτάνει στα πέναλτι και ανεξάρτητα από την διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων, αυτό εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για το θεωρητικά φαβορί της αναμέτρησης, αφού στη διαδικασία αυτή οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες, και καθοριστικό ρόλο παίζει ο παράγοντας τύχη.
Την τύχη αυτή αλλά και την εμπειρία και ψυχολογία την είχε τελικά η ομάδα της Καστοριάς, η οποία ευστόχησε και στα πέναλτι που εκτέλεσε, ενώ αντίθετα η ομάδα του Βιτσίου αστόχησε σε ένα από αυτά, με αποτέλεσμα να χάσει με σκορ 3-5 και την μοναδική ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό κυπέλλου, ωστόσο, όμως έγραψε την δική της ιστορία, αφού για πρώτη φορά συμμετείχε σε ημιτελικό κυπέλλου και βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό.
Σε γενικές γραμμές το ματς δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Φτωχό θέαμα με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Η ομάδα της Καστοριάς προηγήθηκε μόλις στο 10’ με κεφαλιά του Σαββόπουλου, ενώ δύο λεπτά αργότερα (12΄) οι γηπεδούχοι απάντησαν με σουτ του Τραϊανού ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το σκορ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το 90’, κι έτσι το ματς οδηγήθηκε στην διαδικασία των πένελτι
Η σειρά των πέναλτι:
1ο πέναλτι: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Ελευθεριάδης 0-1
1ο πέναλτι: Α. Ε.ΒΙΤΣΙΟΥ: Τραϊανός 1-1
2ο πέναλτι: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μπάρο 1-2
2ο πέναλτι: Α. Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ: Tεμέλκος: Απέκρουσε ο Τσαρούχας
3ο πέναλτι: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Φωλίνας 1-3
3ο πέναλτι: Α.Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ Νο 4 2-3
4ο πέναλτι: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Μηλιάτης 2-4
4ο πέναλτι: Α. Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ: Νο 2 3-4
5ο πέναλτι: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Balde 3-5
Άριστη ήταν η διαιτησία των κ.κ Πετρόπουλου, Γεωργιάδη, Πανταζή
Οι συνθέσεις:
Α. Ε. ΒΙΤΣΙΟΥ: Κράτσιος, Τζιάρας Γ., Πόπης Ι., Πόπης Θ., Τζιάρας Γ., Τζιάρας Δ., Πόπης Χ., Στασινόπουλος, Μπόγια, Τραϊανός, Τεμέλκος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τσαρούχας, Πολυχρονόπουλος, Tozzo (57΄ Μπάρο), Κωνσταντίνου, Ελευθεριάδης, Balde, Γκέγκας, Νάκος (57΄ Κυριακού), Tarelli, Σαββόπουλος, Μηλιάτης.
* Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου μεταξύ των ομάδων ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ

sentranews.gr

 

 

 

 

 

 

Back to top button