Άργος ΟρεστικόΚαστοριά

Καστοριά – Συνταγή: Λινγκουίνι με φρέσκα καλαμαράκια και κρόκο

Λινγκουίνι με φρέσκα καλαμαράκια και κρόκο Κοζάνης, από τον σεφ Βασίλη Καρανικόλα

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. φρέσκα καλαμαράκια
  • 500 γρ. λινγκουίνι
  • 1 λεμόνι
  • 2 γρ. κρόκο Κοζάνης
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 4 αντζούγιες
  • 60 γρ. ελαιόλαδο
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • αλάτι
  • 1 κτγ μαγειρική σόδα
  • 50 γρ. φρέσκος βασιλικός

Οδηγίες στο kitchenvillage.gr

 

 

Back to top button