Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Άργος Ορεστικό: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το 3o RAID GREECE OFFROAD! 

Την ευκαιρία να ζήσουν την ένταση και τις συγκινήσεις της συμμετοχής σε ένα offroad rally θα έχουν και φέτος οι ερασιτέχνες φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Το 3ο RAID GREECE OFFROAD είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 21 Μαΐου 2023 παράλληλα με τον αγώνα FIA Baja και τον εθνικό αγώνα Cross Country Rally.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους ερασιτέχνες off-roaders που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο Cross Country Rally και Bajas ή απλώς να ζήσουν την μαγεία του offroad rally με του φίλους τους.

Το πρώτο πλήρωμα ήδη δήλωσε τη συμμετοχή του από την πρώτη κιόλα ςμέρα των εγγραφών στις 15 Φεβρουαρίου, και θα ταξιδέψει από την Αγγλία για να ζήσει τη μοναδική αυτή εμπειρία! O Harry και η Lorraine Sherrard, θα συμμετέχουν για 3η συνεχόμενη χρονιά σε αυτόν τον διεθνή «αγώνα εκτός δρόμου αντοχής» μήκους σχεδόν 1.000 km που θα διεξαχθεί στα βουνά της Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Αφετηρία του αγώνα είναι η πόλη του Άργους Ορεστικού και στη διοργάνωση οι συμμετέχοντες μπορούν να διαγωνιστούν με οποιοδήποτε όχημα, με κίνηση στους 2 ή 4 τροχούς ή SSV, αρκεί να μπορεί να… αντιμετωπίσει offroad διαδρομές.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πληρώματα που αποτελούνται από τουλάχιστον δύο άτομα και με μέγιστο αριθμό τα τρία μέλη.  Τουλάχιστον δύο μέλη του πληρώματος πρέπει να διαθέτουν άδεια οδήγησης.

Αντοχή – Διασκέδαση – Φιλία είναι το τρίπτυχο που χαρακτηρίζει το “RAID GREECE OFFROAD”  που δεν είναι ένας αγώνας ταχύτητας αλλά μια διασκεδαστική  και απαιτητική δοκιμασία πλοήγησης  που θα προκαλέσει την αντοχή, τον προσανατολισμό και τις δεξιότητές του πληρώματος  στην οδήγηση εκτός δρόμου αλλά συγχρόνως και  την ικανότητά επίτευξης της καθορισμένης χαμηλής Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (regularity) που θα πρέπει να επιτύχετε στις ειδικές διαδρομές.

Για τέσσερις ημέρες οι συμμετέχοντες θα διανύσουν συνολικά πάνω από 1.000 χιλιόμετρα εκτός δρόμου, μέσα σε ορεινά δάση με υψόμετρο που φτάνει έως και 1.950 μέτρα και πεδινές εκτάσεις δίπλα σε υπέροχες λίμνες και ποτάμια.  Επίσης, για δύο ημέρες οι συμμετέχοντες του 3ου RAID GREECE OFFROAD θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να αλληλεπιδράσουν με άτομα από όλο τον κόσμο που μοιράζονται το ίδιο πάθος.

Ζήστε, λοιπόν, για τέσσερις ημέρες την ατμόσφαιρα ενός διεθνούς αγώνα εκτός δρόμου και ανακαλύψτε μαζί μας τα τοπία της Δυτικής Μακεδονίας κάνοντας 500 χλμ. Διαδρομών!
Ελάτε να συμμετέχετε με οποιοδήποτε offroad όχημα, αφού δεν πρόκειται για αγώνα ταχύτητας αλλά για δοκιμασία πλοήγησης και επίτευξης Μέσης Ωριαίας Ταχύτητας (Regularity).

Κάντε την εγγραφή σας στο 3o RAID GREECE OFFROAD μέχρι την  Παρασκευή 12 Μαΐου 2023!

Τρόπος εγγραφής:

➢ Επισκεφτείτε το www.rallygreeceoffroad.gr

➢ Επιλέξτε την ενότητα «RAID» και μετά «Εγγραφή»

➢ Κατεβάστε το έγγραφο της Φόρμας Συμμετοχής και συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

➢ Στείλτε με email τη συμπληρωμένη φόρμα συμμετοχής στο [email protected] μαζί με τις φωτοτυπίες των απαραίτητων εγγράφων και το αποδεικτικό κατάθεσης του δικαιώματος συμμετοχής.

Back to top button