Κόσμος

«IT»: Έρχεται στο HBO Max η νέα σειρά-prequel βασισμένη στο μυθιστόρημα του Stephen King

Το HBO Max θα κυκλοφορήσει μία prequel σειρά με τίτλο «Welcome to Derry» βασισμένη στο μυθιστόρημα «IT» του Στίβεν Κινγκ (Stephen King).

Η νέα σειρά φιλοδοξεί να επεκτείνει το σύμπαν που δημιουργήθηκε από τις μεταφορές στη μεγάλη οθόνη των ταινιών «IT» και «IT Chapter Two», του σκηνοθέτη Αντρές Μουσκιέτι (Andy Muschietti).

«Είμαι ενθουσιασμένος που η ιστορία του Ντέρι, της πιο στοιχειωμένης πόλης του Mέιν, συνεχίζεται και χαίρομαι που ο Αντρές Μουσκιέτι θα επιβλέπει τις τρομακτικές εκδηλώσεις, μαζί με μια ομάδα που περιλαμβάνει την ταλαντούχα αδελφή του, Μπάρμπαρα», δήλωσε ο Στίβεν Kίνγκ και προσθέτει. «Κόκκινα μπαλόνια παντού!»

Σύμφωνα με το Deadline o Μουσκιέτι θα αναλάβει την σκηνοθεσία πολλών επεισοδίων της επερχόμενης σειράς του HBO Max και της Warner Bros. Television, συμπεριλαμβανομένου και του πρώτου.

«Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τα «μυστικά» του βιβλίου του Στίβεν με όλο το χιούμορ, τη ψυχή, την ανθρωπιά και τον τρόμο του» ανέφεραν σε κοινή τους δήλωση ο σκηνοθέτης και η αδελφή του Μπάρμπαρα.

ΑΠΕ

Back to top button