ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Η παρουσίαση του βιβλίου «Dönüş» στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα (φωτογραφίες)

Οι υπεύθυνοι της λειτουργίας του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε πως η επανέναρξη της λειτουργίας του Σπουδαστηρίου Τοπικής Ιστορίας στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 4/3/2023 στις 5.30 το απόγευμα παρουσιάστηκε στο Μουσείο μας το νέο βιβλίο της Σταματίας Καραγεωργίου-Πάπιστα DONUS, εκδόσεις Έαρ.
Την πετυχημένη παρουσίαση έκανε η κ. Σύρμω Τουτολίδου, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων.
Η εκδήλωση περιελάμβανε και ανάγνωση αποσπασμάτων του βιβλίου από την εκπαιδευτικό κ. Αναστασία Λάιου, ενώ σχετική με το θέμα του βιβλίου μαρτυρία διαβάστηκε από την κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας.
Ακολούθησε παρουσίαση του θέματος το οποίο πραγματεύεται το βιβλίο από την ίδια τη συγγραφέα, που καθήλωσε το κοινό με την εξαιρετική γνώση του θέματος που αφορά την κατάσταση όπου βρίσκονται οι κάτοικοι της σημερινής Τουρκίας σε σχέση με την ταυτότητά τους.
Το Μουσείο μας νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση, καθώς η παρουσία τους μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τη συγκεκριμένη μας δράση.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Μάρκος Λάτσιος                  Νικόλαος Παπασταύρος 

 

 

 

 

 

Back to top button