ΕκδηλώσειςΚαστοριά

Τη σιωπηρή συγκέντρωση στις 14:00 τη διοργανώνουν δύο συμπολίτες μας κι όχι φορείς

Μεγάλο μπέρδεμα με τις συγκεντρώσεις στην Καστοριά για το δυστύχημα στα Τέμπη. Στην πόλη μας που με καθυστέρηση από την υπόλοιπη Ελλάδα θα διαμαρτυρηθεί για την ανείπωτη τραγωδία προαναγγέλθηκαν για σήμερα 4 εκδηλώσεις, όμως μετά από αλλαγές στις ώρες, τελικά σήμερα θα έχουμε δύο.
Η πρώτη είναι σιωπηρή στις 14:00 και η δεύτερη των φορέων και των συλλόγων στις 19:00.
Η Ξένια Μπαλλή κι ο Νικόλας Μερτζανίδης που είχαν την πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση στις 14:00 διευκρινίζουν:
Για να αποφύγουμε τις παρεξηγήσεις:
Η μεσημεριανή ΣΙΩΠΗΡΗ διαμαρτυρία είναι μία αυθόρμητη πρωτοβουλία δύο απλών πολιτών. Οι συμμετέχοντες εκφράζουν με την παρουσία τους ΜΟΝΟ τον εαυτό τους.
Δεν υπάρχουν ομιλίες, ψηφίσματα, πανό, συνθήματα. Δεν εκφράζει καμιά παράταξη, κανένα πολιτικό κόμμα, καμία οργανωμένη ομάδα.
Δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με την απογευματινή συγκέντρωση που οργανώνεται από τους τοπικούς θεσμικούς και συνδικαλιστικούς φορείς και σε καμία περίπτωση δεν στοχεύει στη διάσπαση του κόσμου.
Η επιλογή της ώρας έγινε για να είναι πιο βολική για την πιθανή προσέλευση μαθητών μετά τα μαθήματά τους.
Είμαστε εκεί για να τιμήσουμε τη ΖΩΗ που χάθηκε.
Σεβασμός στη ΖΩΗ όλων μας. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ παντού.
Η ανακοίνωση των φοιτητών:

Η ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριας Μακεδνός:
Ο Αγροτικός Σύλλογος Καστοριας Μακεδνός καλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να συμμετέχουν στην κινητοποίηση-διαμαρτυρία της Δευτέρας στις 19:00 και όλη την διάρκεια της ημέρας στην Αντιπεριφέρεια Καστοριας για το εγκληματικό δυστύχημα στα Τέμπη, δεν φταίει μόνο ο σταθμάρχης και οι πολιτικοί, πρέπει η κοινωνία που διαμορφώσαμε αποδεχόμενοι και θεωρώντας πλέον φυσιολογικά τα ρουσφέτια, τις απευθείας αναθέσεις, τους «κομματικούς» διορισμούς, τον χαρακτηρισμό των απεργιών ως παράνομες, τα μνημόνια, την κλοπή δημοσίου χρήματος, την απαλλαγή υπουργών από τις ευθύνες και αλλά τόσα που δεν χωράνε οι σελίδες να τα γράψουμε, να αλλάξει και για να αλλάξει πρέπει να αλλάξουμε πρώτα εμείς, ήρθε η ώρα να σηκωθούμε από τον καναπέ και να αντιδράσουμε, χθες ήταν τα παιδιά στα Τέμπη αύριο θα είναι τα δικά μας παιδιά.
Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Αγροτικού Συλλόγου Καστοριας Μακεδνός

Διαμαρτυρία στην Καστοριά για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη

Καστοριά: Κάλεσμα συνδικαλιστικών φορέων σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα το απόγευμα

 

 

Back to top button