ΑθλητικάΚαστοριά

Β’ Εθνική Πινγκ-Πονγκ: Φινάλε πρωταθλήματος με δυο νίκες και παραμονή για τον Κένταυρο Καστοριάς (βαθμολογία)

Την Κυριακή 05/03/2023 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 16η  και η 17η αγωνιστική  του πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών Βορείου Ελλάδος.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” είχε δυο σημαντικούς αγώνες, αρχικά αντιμετώπισε την ομάδα της Αλεξανδρούπολης όπου κατάφερε να την κερδίσει με σκορ 4-3 στις νίκες με τους περισσότερους αγώνες να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος αγώνες είχε διάρκεια περίπου τρεις ώρες με τους αθλητές των δυο ομάδων να παρουσιάζουν ωραίο θέαμα.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας ο Κένταυρος Καστοριάς αντιμετώπισε τον Κένταυρο Βόλου σε έναν αγώνα όπου ήταν μονόδρομος η νίκη για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Β’ Εθνική. Οι αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι για την νίκη και κέρδισαν τον αγώνα με σκορ 4-2 στις νίκες.

Ο Κένταυρος Καστοριάς συγχαίρει την Φλώρινα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εύχεται καλή επιτυχία στα μπαράζ ανόδου.

Με τον Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” αγωνίστηκαν: Γκιμουρτζίνας Τρ, Γκιμουρτζίνας Αχ,  Πήττας Α..

*Ο Α.Σ. Πέρα Θεσσαλονίκης και ο Α.Ο. Θέρμης Θερμαίος έχουν από έναν μηδενισμό.

** Ο Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Οι δυο πρώτες ομάδες θα αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου και οι πέντε τελευταίες ομάδες υποβιβάζονται στο Α’ τοπικό Βορ. Ελλάδας.

Back to top button