Άργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Οι προληπτικές εξετάσεις σήμερα στην Κορησό – Συνέντευξη στη Vodafone TV (φωτο – βίντεο)

Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορησού σε συνεργασία του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος ” με τους επαγγελματίες Υγείας του Κέντρου Υγείας Άργους Ορεστικού και την συνδρομή της Κοινότητας Κορησού σήμερα Τετάρτη 08/03/2023!
Εξαιρετικά σημαντική η συμμετοχή του κόσμου τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την στήριξη τους στην υγειονομική δράση!


Ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος” κύριος Θέμελης Αναστάσιος με τους επαγγελματίες υγείας του κέντρου υγείας Άργους Ορεστικού Καστοριάς στην υγειονομική δράση που πραγματοποιήθηκε στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορησού με δωρεάν προληπτικές εξετάσεις και τεστ Παπανικολάου για το κοινό!
Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την άψογη συνεργασία μας!!!
—————————————————————————————————–
—————————————————————————————————–
Συνέντευξη ως πολίτης του χωριού παραχώρησε ο ταμίας του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου Κορησού “Ο Άγιος Διονύσιος ” κύριος Σιόλας Ιωάννης στην Vodafone TV που τίμησε με την παρουσία της στην υγειονομική δράση των προληπτικών δωρεάν εξετάσεων στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορησού

 

Back to top button