Καστοριά

Η ΓΣΕΕ κάλεσε τον Μανώλη Γλέζο στο συνέδριό της!

Ένα τηλεφώνημα από τη ΓΣΕΕ, που ήθελε να καλέσει στο συνέδριό της τον Μανώλη Γλέζο, αποκάλυψε ότι δέχθηκε η χήρα του αγωνιστή.

Ο Μανώλης Γλέζος «έφυγε» από τη ζωή στις 30 Μαρτίου 2020. Τρία χρόνια αργότερα η ΓΣΕΕ τον «κάλεσε» στο συνέδριό της, ένα «λάθος» που προέκυψε λόγω συνωνυμίας, σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου της συνομοσπονδίας.

Το περιστατικό αποκάλυψε η χήρα του Μανώλη Γλέζου, με ανάρτηση στα social media, στην οποία μετέφερε τον διάλογό της με υπάλληλο της ΓΣΕΕ:

«Χτυπάει το τηλέφωνο κι ακούω μια φωνή να μου λέει
– Καλημέρα σας. Σας τηλεφωνώ από το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ και θέλω να μιλήσω στον κ. Γλέζο.
– Τι θα θέλατε;
– Ο κ. πρόεδρος θέλει να καλέσει τον κ. Μανώλη Γλέζο στο 38ο συνέδριο της ΓΣΕΕ.
– Μα καλά, απαντώ, δεν ξέρει ο πρόεδρος ότι εδώ και 3 χρόνια ο Γλέζος δεν είναι στην ζωή;
– Ω, συγνώμη, λυπάμαι. Εγώ φταίω. Είχα κάποια τηλέφωνα…
Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;».

ΓΣΕΕ για Μανώλη Γλέζο: Συγγνώμη, λάθος λόγω συνωνυμίας 

Η ανάρτηση της χήρας του Μανώλη Γλέζου συγκέντρωσε πληθώρα σχολίων, ένα από αυτά από τον γραμματέα Τύπου της ΓΣΕΕ, Δημήτρη Καραγεωργόπουλο, που απολογήθηκε, εξηγώντας πως έγινε λάθος λόγω συνωνυμίας.

«Είναι προφανές ότι πρόκειται περί λάθους μιας εργαζόμενης. Όχι διότι ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ ή η υπάλληλος στο γραφείο του, που κατά λάθος επικοινώνησε μαζί σας, δεν γνώριζαν ότι ο ήρωας της εθνικής αντίστασης Μανώλης Γλέζος δεν βρίσκεται πια κοντά μας», έγραψε ο κ. Καραγεωργόπουλος.

Η πρόσκληση, συμπλήρωσε, απευθυνόταν στον Μανώλη Γλέζο που είναι αναπληρωτής γραμματέας της Τ.Ο. Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ.

«Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση αλλά στην τηλεφωνική ατζέντα που διατηρείται στη γραμματεία του προέδρου της ΓΣΕΕ είναι περασμένα τα στοιχεία επικοινωνίας και των δυο ανθρώπων και αυτό προκάλεσε το σφάλμα», σημείωσε ο κ. Καραγεωργόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η ΓΣΕΕ και ο πρόεδρός της τιμούν τη μνήμη του Μανώλη Γλέζου και υπολήπτονται τους ανθρώπους που τον συντρόφευαν στη ζωή του. Ζητάμε συγγνώμη και πάλι»

https://www.lifo.gr/sites/default/files/styles/lifo_lightbox_open/public/articles/2023-03-09/gsee-glezos.png?itok=MnNGD0EC

lifo.gr

 

   

Back to top button