Ελλάδα

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στα Εξάρχεια – Του έσπασαν τη μύτη

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε το βράδυ της Παρασκευής (10/03) ο Γιάνης Βαρουφάκης, ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο στα Εξάρχεια. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουνπως ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπήκαν στο εστιατόριο που βρισκόταν ο ίδιος και άρχισαν να προπηλακίζουν τον γραμματέα του ΜέΡΑ25, ενώ εκείνος τους ζήτησε να βγουν έξω από το κατάστημα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, ο Γιάνης Βαρουφάκης υπέστη κάταγμα ρινικού διαφράγματος από κλωτσιά στο πρόσωπο, ενώ φέρει εκδορές και μώλωπες στο πρόσωπο. Ο ίδιος νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό και υποβάλλεται σε απεικονιστικές εξετάσεις.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάνης Βαρουφάκης βρισκόταν με τη συντονιστική επιτροπή του ΜέΡΑ25 στο εστιατόριο “Γιάντες”. Τέσσερα άτομα έξω από το κατάστημα φώναζαν συνθήματα εναντίον του και συγκεκριμένα ότι “υπέγραψες μνημόνιο“, ενώ όταν βγήκε τους μιλήσει εκείνοι τον χτύπησαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες βιντεοσκόπησαν την επίθεση εναντίον του γραμματέα του ΜέΡΑ25.

Πράξη φασιστική” χαρακτήρισε τον ξυλοδαρμό του Γιάνη Βαρουφάκη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Κώστας Ζαχαριάδης, αναφέροντας πως “ο ξυλοδαρμός κάθε πολιτικού ή πολίτη για τις απόψεις του είναι πράξη φασιστική”.

news247.gr

 

Back to top button