Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

Μια πολύ ξεχωριστή παρουσίαση στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς (φωτο)

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 7ου Δ.Σχ. Καστοριάς, τον μαθητή της Γ’ Γυμνασίου του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς, Μιχαήλ Καψιμάλη.
Ο Μιχαήλ, ύστερα από πρωτοβουλία της καθηγήτριας Φυσικής του ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς, καθώς και της δασκάλας Θεατρικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Νατάσσας Νούτση, παρευρέθηκε στο σχολείο μας και πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρουσίαση στον χώρο της σχολικής βιβλιοθήκης.
Πραγματικά μας συνεπήρε με την παρουσίαση, που ο ίδιος είχε δημιουργήσει, και που είχε ως θέμα το ηλιακό μας σύστημα καθώς και την πορεία κι εξέλιξη της ζωής των αστεριών.
Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιατί είχε την υπομονή να επαναλάβει την παρουσίασή του τρεις φορές: μία για τις μικρές, μία για τις μεσαίες και μία για τις μεγαλύτερες τάξεις.
Πραγματικά θαυμάσαμε την ευρύτητα και την ακρίβεια των γνώσεών του κι αυτό που κυρίως διδαχτήκαμε, είναι το πώς η αγάπη για την γνώση και την έρευνα μπορεί πραγματικά ν’ αποδώσει καρπούς, που τόσο γενναιόδωρα ο Μιχαήλ μας προσέφερε.

 

 

 

 

Back to top button