Καστοριάτελευταίες ειδήσεις

fouit.gr: Revenge porno στην Καστοριά – Ο δικηγόρος του 35χρονου Π. Βασιλειάδης μιλάει στο STAR (βίντεο)


Ο δικηγόρος του 35χρονου που κατηγορείται για τρεις υποθέσεις εκδικητικού πορνό κ. Πασχάλης Βασιλειάδης καλεσμένος στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο STAR.
Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ 
«Έχω κάνει ένα μεγάλο λάθος, νιώθω βαθιά ντροπή και πραγματικά λυπάμαι» ήταν το πρώτο πράγμα που είπε ο 35χρονος στον δικηγόρο.
Ο κ. Βασιλειάδης μεταξύ άλλων ανέφερε:  «Ο εντολέας μου τη Δευτέρα απολογήθηκε στον ανακριτή, όπου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για τις δύο πρώτες περιπτώσεις. Μετά έγινε η τρίτη καταγγελία. Δόθηκε συμπληρωματική απολογία και πάλι με σύμφωνη γνώμη του κ. ανακριτή και της κ. εισαγγελέως αφέθηκε ελεύθερος και πάλι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.
Αυτό που μπορώ να σας πω σε αυτό το στάδιο είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν έγινε για εκδικητικούς λόγους
Έχει καταθέσει αναλυτικά τους λόγους στον κ. ανακριτή. Δεν μπορώ να πω πάρα πολλές λεπτομέρειες, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην ουσία πρόκειται για ένα λάθος του και μια στιγμή απερισκεψίας
Από την πρώτη στιγμή κατάλαβε το λάθος του και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την μεταμέλειά του. Αυτή την στιγμή είναι σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

 

 

 

Back to top button