ΑθλητικάΚαστοριά

Βασίλης Πάλλας: Ο “εκτελεστής” της Καστοριάς τήρησε την υπόσχεσή του…

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως με το ματς στην Αγιά σκοράρει σε 3 σερί παιχνίδια και 4 φορές στα 5 τελευταία!

Στις 4 του Φλεβάρη και μετά το πρώτο επίσημό του γκολ με τη φανέλα της Καστοριάς, στο ματς κόντρα στην Α.Ε.Π. Κοζάνης, στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Βασίλης Πάλλας μου είχε δώσει μέσω του Kastoras Football μια υπόσχεση… «Θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».
Και τήρησε θαρρώ το λόγο του, καθώς μετά από εκείνο το τέρμα, με τρομερό σουτ εκτός περιοχής, «λύθηκε» και «μετράει» πλέον, έξι στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, 5 γκολ στο σύνολο. Και το πιο εντυπωσιακό είναι πως… με το προχθεσινό στην Αγιά κόντρα στον τοπικό Δωτιέα, σκοράρει σε 3 σερί παιχνίδια και 4 φορές στα 5 τελευταία:
▪️16η Αγ.: Πιερικός – Καστοριά 0-1
▪️18η Αγ.: Ελασσόνα – Καστοριά 1-1
▪️19η Αγ.: Καστοριά – Εδεσσαϊκός 1-2
▪️20η Αγ.: Δωτιέας – Καστοριά 0-2
Εξίσου σημαντικό γεγονός, αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Εδεσσαϊκό, που άνοιξε το σκορ και είχε και δοκάρι με το αποτέλεσμα στο 1-1 στο δεύτερο ημίχρονο, πως… τα υπόλοιπα 4 τέρματά του χάρισαν πολύτιμους βαθμούς! Κάποια από αυτά μάλιστα μεγάλης δυσκολίας και σπάνιας ομορφιάς, όπως αυτό με το τακουνάκι στην Πιερία κόντρα στον Πιερικό.
Πέραν της εκτελεστικής δεινότητας όμως, ο 32χρονος Κοζανίτης με καταγωγή την Αιανή επιθετικός, δείχνει να διαθέτει και κρύο αίμα, καθώς ενώ είχε κερδίσει πέναλτι και αποβολή παίκτη κόντρα στον Δωτιέα, πήρε την μπάλα και με άνεση από τα 11 βήματα την έστειλε στα αντίπαλα δίχτυα, «ξεκλειδώνοντας» παράλληλα το ματς στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.
Ο Βασίλης Πάλλας λοιπόν δείχνει να φορμαρίζετε την πιο κατάλληλη στιγμή και ευχής έργον θα είμαι να συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς.,
Ο ίδιος προφανώς κρατά χαμηλούς τόνους, δεν «πετάει» στα σύννεφα, όπως και δεν τα είχε «βάψει» μαύρα την περίοδο των 11 πρώτων αγωνιστικών που δεν είχε πετύχει γκολ, θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά βάζοντας πάνω απ’ όλα το καλό της ομάδας και στη συνέχεια τους προσωπικούς του αριθμούς…
«Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα και να να την βλέπουμε να ανεβαίνει συνέχεια γιατί η ΚΑΣΤΟΡΙΑ είναι πιο πάνω από τον καθένα μας»
, μου είχε γράψει έχοντας τη λέξη “Καστοριά” με κεφαλαία γράμματα!
Νίκος Καραμανλής
Kastoras Football

Back to top button