Καστοριά

10.000€ από τη Βουλή των Ελλήνων στο Μουσικό Σχολείο Καστοριάς για την αγορά επαγγελματικού πιάνου – Τα υπόλοιπα απαιτούμενα χρήματα δόθηκαν από 2 χορηγούς

Ένα πιάνο με ουρά, απαραίτητο σε κάθε Μουσικό Σχολείο για την ποιοτική αναβάθμισή του και τη διευκόλυνση της μουσικής εκπαίδευσης των μαθητών/τριών,  είναι πλέον πραγματικότητα στο σχολείο μας!

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης για την αγορά του πιάνου, μετά από την παρέμβαση του βουλευτή Ν.Δ. της Καστοριάς κ. Ζήση Τζηκαλάγια, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Ευχαριστούμε επίσης την κ. Μαρία Αντωνίου, επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, για τη δική της παρέμβαση στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων για τη συμπλήρωση του ποσού.

Τέλος, σημαντικές ήταν και οι χορηγίες,  της εταιρείας «Νόησις» Α.Ε. και του κ. Χρήστου Παπαδόπουλου προκειμένου να συμπληρωθεί όλο το απαιτούμενο ποσό, τους οποίους χορηγούς ευχαριστούμε ιδιαίτερα!

Η Διευθύντρια 

του Μουσικού Σχολείου Καστοριάς

Βαρβάρα Μπελερή

——————————————————————————–

Ανακοίνωση του βουλευτή Ζήση Τζηκαλάγια

Το Μουσικό Σχολείο Καστοριάς τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται ραγδαία.Οι μαθητές του αυξάνονται και η εξωστρέφειά του είναι εμφανής με τη διοργάνωση ή συμμετοχή του σε πολιτιστικές εκδηλώσεις που τέρπουν το καλλιτεχνικό συναίσθημα της κοινωνίας.
Πριν λίγο καιρό η Διευθύντρια του Σχολείου με επεσκέφθη και μου ανέλυσε την αναγκαιότητα της προμήθειας ενός μεγάλου πιάνου για την καλύτερη εκπαίδευση των μαθητών.Υιοθετώντας το αίτημα επικοινώνησα άμεσα με τον Πρόεδρο της Βουλής κ.Κων/νο Τασούλα.Με μεγάλη ικανοποίηση διαπίστωσα πως ο αξιότιμος κ.Πρόεδρος με ενθουσιασμό δήλωσε πως στέκεται αρωγός.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ λοιπόν ολόθερμα και ολόψυχα τον κ.Πρόεδρο που από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων διέθεσε 10.000€ από τα 15.000€ της συνολικά απαιτουμένης δαπάνης για την αγορά του μεγάλου επαγγελματικού πιάνου.
Συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους συμπολίτες μας που κάλυψαν μέρος του υπολοίπου του κόστους.

Back to top button