Άργος ΟρεστικόΕλλάδαΚαστοριά

Αλυσίδα σούπερ μάρκετ ανοίγει κατάστημα στο Άργος Ορεστικό

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Πίτσιας εκτίμησε ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα μπορούν να έχουν ολοκληρωθεί οι εσωτερικές εργασίες οργάνωσης και η τοποθέτηση ταμπελών

Επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο καταστημάτων της η αλυσίδα Πίτσιας Market μέσω της πλειοδοσίας σε πλειστηριασμούς των καταστημάτων της Αρβανιτίδης (Μαρία ΑΒΕΕ).

Στην εταιρεία από τον Κορινό Πιερίας έχουν κατακυρωθεί επτά πρώην καταστήματα της Αρβανιτίδης. Την ίδια στιγμή που το πρώτο στάδιο των πλειστηριασμών για το 2023 αναφορικά με τα καταστήματα Αρβανιτίδης έχει ολοκληρωθεί, η Πίτσιας ΑΕ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο σχετικά με τη συμμετοχή της στη δεύτερη φάση των πλειστηριασμών του ίδιου έτους.

Πάντως, έγινε ξεκάθαρη η πρόθεσή της να «χτυπήσει» ακίνητα της Αρβανιτίδης στην πρώτη φάση των πλειστηριασμών και μέσω αυτών των κινήσεων, να ισχυροποιήσει τόσο το real estate όσο και το εμπορικό της αποτύπωμα. Μέχρι σήμερα, η Πίτσιας ΑΕ αριθμούσε 27 καταστήματα, σε Πιερία, Ημαθία και Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά, η Πίτσιας ΑΕ μέσω πλειστηριασμού απέκτησε δύο ακόμη καταστήματα στην Ημαθία, δύο στην Πιερία, ένα στο Άργος Ορεστικού, ένα στη Θάσο και ένα στον Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

Τα δύο τελευταία καταστήματα σηματοδοτούν και το «άνοιγμα» της Πίτσιας σε δύο ακόμη νομούς: Καστοριά και Καβάλα. Το κατάστημα στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής συγκαταλέγεται μέσα στα τέσσερα πρώτα που θα λειτουργήσουν άμεσα, αμέσως μόλις ολοκληρωθούν οι συμβολαιογραφικές εργασίες κατακύρωσης των ακινήτων από τον πλειστηριασμό.

Μέσα στο δίμηνο η λειτουργία τεσσάρων από τα νέα καταστήματα, στα ακίνητα που απέκτησε η εταιρεία
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πίτσιας ΑΕ, Κωνσταντίνος Πίτσιας εκτίμησε, μιλώντας στο FOODReporter, ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα μπορούν να έχουν ολοκληρωθεί οι εσωτερικές εργασίες οργάνωσης και η τοποθέτηση ταμπελών στο κατάστημα της πόλης της Κατερίνης της Αρβανιτίδης που κατέληξε στην Πίτσιας ΑΕ, αλλά και σε εκείνα της Θάσου και του Άργους Ορεστικού, ώστε να τεθούν κανονικά σε λειτουργία.

Το δεύτερο κατάστημα που απέκτησε η Πίτσιας ΑΕ στην Πιερία θα είναι και το τελευταίο που θα τεθεί σε λειτουργία, επειδή σε παρόντα χρόνο η Μαρία ΑΒΕΕ το εκμίσθωνε στην Discount Markt για να λειτουργεί ως σούπερ μάρκετ της αλυσίδας. Με την κατακύρωση του ακινήτου στην Πίτσιας ΑΕ, η Discount Markt αποχωρεί, αλλά εύλογα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να ετοιμαστεί το ακίνητο ως κατάστημα Πίτσιας Market.

Πρώτη δημοσίευση της είδησης στο καθημερινό newsletter FOODReporter

selfservice.gr

 

Back to top button