Καστοριά

Πρόστιμο 2.000 ευρώ στην ομάδα της Καστοριάς

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις:

-Δέχεται τυπικά και εν μέρει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ και μεταρρυθμίζει την υπ’ αρίθμ. 189/2023 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρώτη αποδιδόμενη παράβαση χρηματική ποινή 4.000 ευρώ και καθορίζει τη συνολική χρηματική ποινή στο ύψος των 7.000 ευρώ (αγώνας της 25.1.2023 για το Κύπελλο Ελλάδος Novibet, Πανσερραϊκός-ΑΕΚ).

Απορρίπτει τυπικά και στην ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «Α.Σ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980» κατά της υπ’ αριθμ. 173/2023 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ (αγώνας της 12.2.2023 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, Καστοριά-Εθνικός Ν. Κεραμιδίου).

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς

Πριν λίγο μάθαμε (δεν ξέρουμε αν είναι αλήθεια καθώς δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από πλευράς ομάδας, αλλά δεν αμφισβητούμε και την πηγή) ότι η ΕΠΟ  που “διοργανώνει” (τώρα πως και τι διοργανώνει αφού δεν βάζει μία, παρά μόνο εισπράττει, είναι ένα άλλο θέμα) μεταξύ άλλων και το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής που μετέχει η αρρώστια μας, επέβαλε σε αυτήν, πρόστιμο 2.000!!!!! ευρώ απορρίπτοντας τη σχετική έφεση. Και όλα αυτά επειδή ένας φελλός έριξε χλέπα (ή καφέ έχουμε μπερδευτεί και εμείς) στον κύριο διαιτητή στο ματς ,με το κεραμίδι….2.000 ευρώ σε ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΌ σωματείο! Πρόστιμο επιπέδου ομάδας superleague……
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΑΚΑΡΙ 56η ΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΜΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΙΑ
ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΤΟΠΙΚΟ.ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΕΚΕΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΔΩ.
Σ.Φ.Ο..Κ

Back to top button