ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΚαστοριά

Α.Σ Άργος Ορεστικό: Μόνο υπερηφάνεια για τα παιδιά μας (φωτογραφίες)

Το Final 4 εφήβων ολοκληρώθηκε με την ήττα της ομάδας μας στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Ηρακλή με σκορ 78-91, αλλά όλη η φετινή πορεία των αθλητών μας μόνο ως επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί! Αυτή ήταν και η πρώτη συμμετοχή αναπτυξιακού τμήματος της ομάδας μας σε τελικό Final 4!
Εκτός από το ασημένιο μετάλλιο οι αθλητές μας και ο προπονητής με τους συνεργάτες του κέρδισαν τον απεριόριστο σεβασμό και το χειροκρότημα όλων των ανθρώπων του μπάσκετ της Δυτικής Μακεδονίας.
Οφείλουμε και ένα τεράστιο ευχαριστώ και σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην Κοζάνη και δημιούργησαν μια φανταστική ατμόσφαιρα δίνοντας τρομερή ώθηση και στήριξη στους αθλητές μας!
Εκτός από τις ομαδικές διακρίσεις, υπήρχαν και οι ατομικές. Ο αθλητής μας Δήμου Παναγιώτης αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του διημέρου ενώ συμπεριλήφθηκε και στην κορυφαία πεντάδα του Final 4!
Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τα παιδιά που συμμετείχαν στο Final 4 αλλά και το πρωτάθλημα εφήβων κατά την διάρκεια της χρονιάς και καλή επιτυχία στην εξαιρετική ομάδα του Ηρακλή Κοζάνης στην επόμενη φάση!






Final-4 Εφήβων: Έχασε στον τελικό το Άργος Ορεστικό – Πρωταθλητής ο Ηρακλής Κοζάνης (φωτογραφίες)

 

 

 

Back to top button