ΑθλητικάΚαστοριάΚοζάνη

Final 4 Εφήβων: Ήττα για τον ΑΣ Καστοριάς (φωτογραφίες)

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το Final 4 του Εφηβικού Πρωταθλήματος στο ΔΑΚ ΣΚΑΡΚΑΛΑ της Κοζάνης.

Η ομάδα του ΑΣ Καστοριάς για άλλη μία φορά έδωσε το παρόν την Παρασκευή στον ημιτελικό, όπου αντιμετώπισε τον Ηρακλή Κοζάνης. Εκεί φάνηκαν τα προβλήματα από την ίωση που ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες τους αθλητές μας, παράγοντας που σίγουρα επηρέασε την απόδοσή τους. Παρόλα αυτά πάλεψαν μέχρι τέλους το παιχνίδι και ηττήθηκαν με σκορ 91-82.

Το απόγευμα της Κυριακής η ομάδα μας συμμετείχε και στον μικρό τελικό, αντιμετωπίζοντας τους Διόσκουρους Κοζάνης γνωρίζοντας την ήττα, με σκορ 92-81 και παίρνοντας την 4η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, ειδικά στον Ηρακλή Κοζάνης που κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες μας για την μεγάλη τους προσπάθεια όλη τη χρονιά, και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις σχολικές τους εξετάσεις που πλησιάζουν!

Η σύνθεση της Εφηβικής μας ομάδας που συμμετείχε στο final 4 ήταν η εξής:

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ. Φιλιππίδης Δ., Πιπερόπουλος Ηλ., Κέδρος Δ., Ντόντης Π., Λαγγιώτης Γρ., Κώτσης Π., Ταμήλιας Γ, Μονοβασίλης Αλ. , Φράγκος Κ., Κωνσταντίνου Σ., Κωστάρας Λ., Στεργιόπουλος Γ. και Μαυροδήμος Κ..

 

Back to top button