ΑθλητικάΚαστοριά

Ευχαριστήρια του ΝΟΚ προς τον Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης για δωρεά

Με την παρούσα μας επιστολή, εκ μέρους όλης της οικογένειας του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας τον Σύλλογο Καστοριαίων Νέας Υόρκης «Ομόνοια», για την ιδιαίτερα σημαντική του χορηγία, προκειμένου να αγοραστεί ένα νέο κωπηλατικό σκάφος και να αρχίσει η ανανέωση του στόλου σκαφών του Ομίλου μας.

Η δέσμευση του προέδρου του Συλλόγου κ. Δήμου Σιώκη το περσινό καλοκαίρι, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης των δύο παγκόσμιων πρωταθλητριών μας για τη χορηγία ενός σημαντικού χρηματικού ποσού από το Σύλλογο Καστοριαίων Νέας Υόρκης «Ομόνοια» προκειμένου να στηριχθούν οι προσπάθειες της Διοίκησης, των αθλητών και των οικογενειών τους, έγινε πλέον πραγματικότητα.

Μία χορηγία η οποία έρχεται ως συνέχεια της στήριξης που μας παρείχε ο Σύλλογος «Ομόνοια» και στο παρελθόν, με εξίσου σημαντικές χορηγικές πράξεις, οι οποίες αποδεικνύουν περίτρανα για ακόμη μία φορά πως ο Σύλλογός αυτός είναι το στολίδι της Καστοριάς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού Ωκεανού, που χαρίζει διαχρονικά χαρά και συγκίνηση σε όλους εμάς που ζούμε και βιώνουμε τη σύγχρονη πραγματικότητα στην πολυαγαπημένη μας πόλη.

Η χορηγία αυτή, αλλά και όλες οι προηγούμενες, στέλνουν ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους εμάς που ανιδιοτελώς, με μεγάλη αγάπη για το άθλημα, αλλά κυρίως για τα νέα παιδιά αυτής της πόλης, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μια κίνηση που μας προσφέρει την ελπίδα και τη σκέψη πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, κάποιοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι, στην άλλη άκρη της γης, οι οποίοι μετουσιώνουν την αγάπη τους για τον τόπο καταγωγής τους σε πράξεις. Πράξεις για τις οποίες ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς θα είναι πάντα ευγνώμων και θα τις μνημονεύει με κάθε πρόσφορο τρόπο.

Ευχαριστούμε λοιπόν μέσα από την καρδιά μας για ακόμα μία φορά το Σύλλογο Καστοριέων Νέας Υόρκης «Ομόνοια».

Back to top button