Ελλάδα

Πατάτες με κρεμμύδια και τυριά στη λαδόκολλα

Υλικά συνταγής

  • 3-4 πατάτες σχετικά μακρόστενες κομμένες σε ροδέλες (δε χρειάζεται να είναι πολύ λεπτές)
  • 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
  • 350 γρ. διάφορα ανάμεικτα τυριά τριμμένα ή σε κομματάκια (κεφαλογραβιέρα, κασέρι, παρμεζάνα)
  • 5-6 κουταλιές ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση συνταγής

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200° C. Στρώνετε σε ένα στρογγυλό ταψί αντικολλητικό χαρτί φροντίζοντας να περισσεύει αρκετά ώστε γυρίζοντας το προς τα μέσα, να σκεπάσετε το φαγητό
  2. Ρίχνετε τις πατάτες και τα κρεμμύδια, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τα τυριά και το λάδι, ανακατεύευετε με τα χέρια όλα τα υλικά μαζί να αναμειχθούν καλά, σκεπάζετε με το χαρτί και ψήνετε 50′ σκεπασμένο και άλλα 10′ ξεσκέπαστο.

icookgreek.com

Back to top button