ΑθλητικάΚαστοριά

Σύνδεσμος Φιλάθλων Οπαδών Καστοριάς: Μήνυμα προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας

Απομένουν 5 αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. Εν όψη της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος, θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα που ελπίζουμε να μιλήσει στις καρδιές των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου της ομάδας. Ανεβάσαμε της εικόνα με την φανέλα της ομάδας γιατί θέλουμε όταν διαβάζετε τα παρακάτω να την κοιτάτε και να νιώσετε το μεγαλείο της και την τιμή που έχετε να την φοράτε, όταν αυτήν την έχουν φορέσει στο παρελθόν ιερά τέρατα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Απομένουν λοιπόν 5 αγωνιστικές. Δεν θα ισοπεδώσουμε την μέχρι τώρα προσπάθεια σας αλλά ούτε και θα την εκθειάσουμε. Άλλες φορές σας είπαμε μπράβο άλλες σας κράξαμε και πολλές κάναμε και τουμπεκί ενώ ίσως δεν θα έπρεπε………
Απομένει ένας μήνας ΠΟΛΕΜΟΥ παίκτες και προπονητές της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Είναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ του κόσμου, όσοι θα παίξετε αυτές τις αγωνιστικές να βγαίνετε στο τέλος με τη γλώσσα έξω και με φορείο από την κούραση.. Ύφος μπλαζέ, δαντελένιο και μη φύγει η στρώση από το ζελέ στα μαλλιά Τ Ε Λ Ο Σ. Χαλαρότητα όπως παρατηρήθηκε από μερικούς στο τελευταίο ματς στην Πτολεμαΐδα Τ Ε Λ Ο Σ.
Είναι τίμιιο, ντόμπρο και παντελονάτο και επειδή άνθρωποι είμαστε όλοι, αν κάποιος δεν νιώθει καλά για τον οποιοδήποτε λόγο να το πει και να μείνει έξω. Εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα του πούμε μπράβο γιατί έβαλε το συμφέρον της ομάδας πάνω από όλα.. Όσοι όμως δεν το πείτε, απαιτούμε να βγάζετε αφρούς ;από το στόμα. Έχετε 4 ημέρες.
Από όσα είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε η διοίκηση σας έχει στην πένα. Και είμαστε από τις λίγες ομάδες στον όμιλο στην πένα…….
Αυτόν το μήνα λοιπόν του πολέμου, ξεχνάτε τα φακελάκια, τα με πόνεσε το νύχι και ο πισινός μου και ΤΙΜΑΤΕ με την προσπάθεια σας, όλους εμάς που πήραμε το διάρκειας και όλους εμάς που σκεφτόμαστε και το δεκάρικο που δίνουμε για να έρθουμε να σας δούμε.
Τιμάτε την διοίκηση που ήταν δίπλα σας σε ότι σας είπε.
Προσέξτε! Ζητάμε να μας τιμήσετε με την προσπάθεια όχι ´κατ´ανάγκη με το αποτέλεσμα .
Μπορεί να μας στείλουν καμικάζι, μπορεί χίλια δυο μπορεί στον θαυμαστό κόσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Βάλτε δύο γκολ εσείς και χάστε με τρία πέναλτι. Πάλι εμείς θα σας αποθεώσουμε. Τουλάχιστον θα ξέρουμε ότι τα δώσατε όλα και περάσατε με επιτυχία από το μικροσκόπιο……ότι αξίζετε να φοράτε αυτή την φανέλα.
Δεν θα επανέλθουμε μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Ελπίζουμε να μιλήσαμε στις καρδιές σας και την αντρική σας Τιμή .
Η ΚΑΣΤΟΡΙΆ θα συνεχίσει να υπάρχει είτε έτσι είτε αλλιώς. Στο χέρι σας είναι αύριο μεθαύριο να μπορείτε να λέτε ότι πολεμήσατε και εσείς για αυτή την ομάδα…
Όλοι μαζί, παίχτες προπονητές κόσμος, με ΜΥΑΛΌ ΟΛΟΙ μακρυά από τις παγίδες των προκλήσεων θα πολεμήσουμε για αυτή την φανέλα.
Τώρα μπορείτε να την κοιτάξετε και μετά τον καθρέφτη σας και να αναρωτηθείτε. Την αξίζω; Εμείς λέμε ναι.
Αποδείξτε το.
Σ.Φ.Ο.Κ

Back to top button