Καστοριά

Το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΟΔΟΣ

Σαν ολοκαύτωμα

Δεκάδες ψηλοί, υγιέστατοι κορμοί πεύκων, έχουν κοπεί, στο δρόμο για το δικό τους ολοκαύτωμα. Όλοι μπορούν να δουν την περιοχή να έχει γίνει ένα άλλο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης και οι κορμοί να κείτονται για να αναμένουν την διαδρομή στο δικό τους κρεματόριο, στον δικό τους φούρνο. Πόσο μάλλον που οι υπόνοιες για παράνομη εμπορία δεν μπορεί να ανήκουν απλά στο επίπεδο των υποθέσεων και της φαντασίωσης.
Διαβάστε επίσης:
ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:
– Το Τσαρσί, του τώρα και του κάποτε
Πόσο ακούγονται δημοσιογραφικές φωνές, λίγες αλλά δυνατές, που συνεχώς αρθρογραφούν για την ερήμωση του ιστορικού κέντρου; Είναι σαν να ηχούν σε έρημο και να χάνονται στους άμμους της απάθειας των εκλεγμένων.
ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
– Αγαπητή ΟΔΟΣ
Το κομματικό κριτήριο στην σκέψη της κ. Αντωνίου λειτουργεί σαν τα περίφημα dress codes σύμφωνα με τα οποία πρέπει να είναι κάποια ντυμένη ανάλογα την περίσταση και την δεξίωση. Έτσι κατάφερε να κομματικοποιήσει ακόμα και μια εκδήλωση αφιερωμένη στην γυναίκα.
ΣΟΦΙΑΣ ΚΛΕΙΟΥΣΗ:
– Θραυσμένοι Ανάπαιστοι
Και χωλαίνει ετούτος ο Μάρτης πάνω σε θραύσματα αναπαίστων
ΣΙΜΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΔΗ:
– Για την παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια
Ο ΣυΡιζΑ τάχθηκε τελικά υπέρ και της παραμονής του βουλευτή Χανίων στο κόμμα, και υπέρ της παραμονής του στο ψηφοδέλτιο.
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΑΟΥΤΟΠΟΥΛΟΥ:
– Το νέο μουσείο των Αιγών
Η επίσκεψη με γέμισε θλίψη. Οι πρόγονοί μας άφησαν τόσο λαμπρά δημιουργήματα ενώ εμείς είμαστε εντελώς ανίκανοι να τα προβάλουμε σωστά.
ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
– Το κράτος της μεταπολίτευσης σκοτώνει τους πολίτες του
Το πρόσφατο εθνικό έγκλημα των τρένων με τους 57 νεκρούς, απέδειξε πως το κράτος της μεταπολίτευσης συνεχίζει και θα συνεχίζει να σκοτώνει τους πολίτες του.
– Η υποψηφιότητα των αποτυχημένων
 
– Οι μισθοί των αιρετών.
…κι άλλα.
Πέμπτη 30.3.2023 | 1168

Back to top button