ΚαστοριάΦλώρινα

Στην Καστοριά οι δύο αλλοδαποί που προσπάθησαν να βγάλουν από τη χώρα αυτοκίνητο που είχε κλαπεί στην Αθήνα (φωτο)

Συνελήφθη 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος επιχείρησε να εξάγει, εκτός ελληνικής επικράτειας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο για το οποίο είχε δηλωθεί κλοπή στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός που λειτουργούσε ως προπομπός του προαναφερόμενου οχήματος
Συνελήφθησαν την 31-03-2023 το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Δ.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, δύο (2) αλλοδαποί, 31 και 43 ετών, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και πλαστογραφία.
Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών, από προαναφερόμενους αστυνομικούς εντοπίσθηκε, την 31-03-2023 το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 31χρονο, ο οποίος επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι για το εν λόγω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 11-03-2023 στο Τμήμα Ασφάλειας Παλλήνης, έφερε παραποιημένο αριθμό πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας έτερου οχήματος.
Στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης, εντοπίσθηκε και ελέγχθηκε στην ως άνω περιοχή της Φλώρινας, έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 43χρονο, το οποίο προπορευόταν του οχήματος που είχε κλαπεί και λειτουργούσε ως προπομπός αυτού.
Συνολικά κατασχέθηκαν:
-2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα,
-1- ζεύγος πινακίδων κυκλοφορίας,
-3- κινητά τηλέφωνα μετά καρτών sim και
τα χρηματικά ποσά των 2.510 ευρώ και -37.500- Λεκ Αλβανίας
Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Back to top button