Καστοριά

Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς: Σοβαρός κίνδυνος για εργαζόμενους, αυτοκίνητα, ντελιβεράδες, επαγγελματίες οδηγούς, για τους πεζούς, μητέρες με καρότσια, ΑΜΕΑ κτλ.

Για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου έπειτα από την ολοκλήρωση των έργων εγκατάστασης του αγωγού φυσικού αερίου

Η Λαϊκή Συσπείρωση Καστοριάς έχει καθαρό, και το έχει αναδείξει πολλές φορές, πως οι μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, οι πάροχοι φυσικού αερίου πραγματοποιούν τα έργα του δικτύου φυσικού αερίου με μοναδικό σκοπό τα κέρδη τους. Δεν τους απασχολεί τι θα γίνει μετά και θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αποφύγουν την ευθύνη που έχουν, με βάση τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει, για αποκατάσταση του οδικού δικτύου.
Τίθενται όμως σοβαρά ζητήματα ασφάλειας, πρώτα από όλα των εργαζομένων, των αυτοκινήτων τους, των ντελιβεράδων, των επαγγελματιών οδηγών ταξί, λεωφορείων. Κίνδυνος για τους πεζούς, μητέρες με καρότσια, ΑΜΕΑ κτλ.
Έχουν πέσει στην αντίληψή μας περιπτώσεις τραυματισμών (κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να γίνουν και πολύ χειρότερα), σκασμένων ελαστικών, βλάβες στα αυτοκίνητα κτλ. Μεγάλη είναι και η ταλαιπωρία του κόσμου από τις συνεχείς και πολύωρες και πολυήμερες πολλές φορές παρακάμψεις κτλ.
Η Λαϊκή Συσπείρωση απαιτεί άμεσα να αποκαθίσταται το οδικό δίκτυο με το πέρας των εργασιών.
8/4/2023

 

 

 

 

Back to top button