Καστοριά

Βίτσι: Επίσκεψη Ζήση Τζηκαλάγια στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας (φωτογραφίες)

Μετά την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας για τις Βουλευτικές Εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, αποφάσισα να ΜΗΝ αλλάξω την προγραμματισμένη επίσκεψή μου στην 3η ΜΣΕΠ. Έτσι την Παρασκευή 7 Απριλίου βρέθηκα στην κορυφή του Βιτσίου στην βάση της Πολεμικής μας Αεροπορίας.
Είχα την ευκαιρία να αγναντέψω από ψηλά,από τα 2.182μ!,την καταπληκτική εικόνα που προσφέρει η Καστοριά με την λίμνη της και όλη την γύρω περιοχή.Απολαμβάνοντας την καθηλωτική θέα και αφήνοντας τις σκέψεις να φτερουγίσουν οδηγημένος και από τις ιστορικές μνήμες, στρέφω την συνείδησή μου προς ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ που μπορώ εγώ να το κατευθύνω, να το κτίζω, να το δημιουργώ.
Ευχαριστώ και απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Διοικητή της Μονάδας Επισμηναγό κ.Γεώργιο Κωστόπουλο για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία.Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω και να απευθύνω χαιρετισμό στα στελέχη.
Η ξενάγηση και ενημέρωσή μου, αποδεικνύει την σπουδαία αποστολή του ραντάρ, στα πλαίσια της έγκαιρης προειδοποίησης προς όφελος πρωταρχικά της Άμυνας της χώρας μας, αλλά και των βορείων γειτόνων μας, μετά την ανάθεση σε εμάς του ελέγχου του εναερίου χώρου τους, από την συμμαχία του ΝΑΤΟ. 

 

 

 

Back to top button