ΑθλητικάΚαστοριάφωτορεπορτάζ

Αποτελέσματα αγώνων του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις (φωτογραφίες)

Αποτελέσματα αγώνων τμημάτων του Α.Σ. Καστοριάς-άροσις του Σαββατοκύριακου 8 & 9 Απριλίου

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23

Β΄ΦΑΣΗ 2ος ΑΓΩΝΑΣ – PLAY OUTS

ΠΑΟΚ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις 59-72

Για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το απόγευμα της Κυριακής στην Μεσοποταμία, ο Α.Σ. Καστοριάς_άροσις έκανε το 3-1 απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση των Play outs.

Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στο α΄ημίχρονο 35-39. Στο 3ο δεκάλεπτο η ομάδα μας βελτίωσε την άμυνά της, δέχτηκε μόνο 6 πόντους, παίρνοντας διαφορά στο σκορ 41-56, την οποία κράτησε μέχρι το τέλος 59-72.

Στην επόμενη φάση στις 23-4-2023 θα αντιμετωπίσει τον Πιερικό Αρχέλαο με πλεονέκτημα έδρας και απέχοντας απ’ τον τελικό στόχο της παραμονής, ένα ροζ φύλλο αγώνα. Μια νίκη δηλαδή αφού στα μεταξύ μας παιχνίδια, η ομάδα μας προηγείται 2-0.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας για την παρουσία του στην Γ΄ Εθνική! Συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθειά τους!

Ευχαριστούμε τον κόσμο που συμπαραστάθηκε στην ομάδα κι ελπίζουμε να είναι κοντά μας στη δύσκολη συνέχεια, για να καταφέρουμε όλοι μαζί τον στόχο της παραμονής της ομάδας μας στις Εθνικές κατηγορίες!

Δεκάλεπτα: 21-13, 35-39, 41-66, 59-72

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Ντόντης, Χότζα 9, Δαραβίγκας 3, Μπέγος 18(3), Δημητρόπουλος, Παπαδημητρίου 8, Τερσενίδης 24(4), Κορομπίλιας, Ταμήλιας, Καλαϊτζίδης 7, Πιπερόπουλος και Παντελίδης 3.

Αμέσως μετά τον αγώνα οι αθλητές της ανδρικής ομάδας μαζί με το προπονητή τους, είχαν τη χαρά να απολαύσουν ένα υπέροχο δείπνο στο εστιατόριο «Παράδεισος» στην Καστοριά. Τα νόστιμα πιάτα που απόλαυσαν μαζί με την παρέα των αθλητών ήταν ο καλύτερος συνδυασμός για χαλάρωση, έπειτα από το συστηματικό πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα!

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο «Παράδεισος» και τον κ. Ιωσήφ Νώτη για την ευγενική προσφορά του δείπνου δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αγάπη τους στην ομάδα μπάσκετ της πόλη μας.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

Α.Σ. ΒΕΛΒΕΝΤΟ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ 32-96

Για την τελευταία αγωνιστική της Α΄ φάσης, το Παιδικό Α΄ ταξίδεψε στο Βελβεντό.

Άλλη μια εύκολη νίκη για τους Παίδες 32-96. Έτσι η ομάδα μας τερμάτισε αήττητη στην 1η θέση, παίρνοντας την πρόκριση για την επόμενη φάση, εκεί όπου στο δρόμο για το Final 4, θα αντιμετωπίσει τον 2ο και τον 4ο του άλλου ομίλου.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Μ. Τρίτη με το παιχνίδι Καστοριά-Νεάπολη εδώ στο κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης».

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης – Τερσενίδης): Στεφανής Γ., Φιλιππίδης Δ., Παναγιωτίδης, Ντόντης, Λαγγιώτης, Κώτσης Π., Κωνσταντίνου Γ., Μονοβασίλης, Μαυροδήμος Κ., Κωνσταντίνου Ηλ., Εφραιμίδης και Στεφανής Ορ.

 

 

 

 

Back to top button