ΑθλητικάΕκδηλώσειςΚαστοριά

Κάλεσμα της Καστοριάς στον κρίσιμο αγώνα της Μ. Τετάρτης – Τα τελευταία βήματα θα γίνουν πιο εύκολα με τη δική σας στήριξη και παρουσία

Τη Μ. Τετάρτη 12 Απριλίου, η ποδοσφαιρική μας ομάδα, η ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, δίνει έναν κρίσιμο αγώνα στη μάχη της παραμονής στην Γ Εθνική κατηγορία.
Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο της πόλης και του νομού, να στηρίξει, με την παρουσία του, τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστές μας.
Η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της . Η προσπάθεια των παιδιών που φορούν την ερυθροκίτρινη φανέλα με τον κάστορα στο στήθος, ήταν συνεχής και κοπιαστική. Απομένουν λίγα βήματα, ώστε η προσπάθεια αυτή να ανταμειφθεί με τον στόχο της παραμονής της ομάδας σε εθνικές κατηγορίες μετά από χρόνια απουσίας της. Τα τελευταία αυτά βήματα θα γίνουν πιο εύκολα με τη δική σας στήριξη και παρουσία. Μια στήριξη που την είχαμε καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς σε όλα τα γήπεδα που έπαιξε η ομάδα και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Απομένουν δύο παιχνίδια εντός έδρας, αρχής γενομένης την Μ. Τετάρτη. Ας κάνουμε όλοι μαζί το πρώτο βήμα οδηγώντας την ομάδα στη νίκη. Όλοι μαζί δίπλα στην ομάδα. Το όμορφο ταξίδι που ξεκινήσαμε πέρυσι όλοι μαζί θα συνεχιστεί μέχρι η Καστοριά να εντυπωθεί ξανά στις συνειδήσεις των φιλάθλων της χώρας. Μέχρι το όραμα.μας για.μια Καστοριά σοβαρή και υγιή να πραγματωθεί.
Η τιμή του εισιτηρίου για τις γυναίκες και τους ανέργους είναι 5 ευρώ ενώ η είσοδος για τους κάτω των 18 είναι δωρεάν.
Πάμε Γερά Καστοριά
🏆 Πρωτάθλημα, Γ’ Εθνικής Κατηγορίας 2022 – 2023.
📌 24η Αγωνιστική, 2ου Ομίλου,
⚽️ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 🆚️ ΠΑΟΚ Κρηστώνης
🏟 Δ.Α.Κ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
📅 12/04/2023
⏰ 16:00
 

 

 

 

Back to top button