ΑθλητικάΆργος ΟρεστικόΕκδηλώσειςΚαστοριά

Σήμερα Μεγάλη Παρασκευή: Παντρεμένοι VS Ανύπαντροι

Ποδοσφαιρικά σωματεία του νομού Καστοριάς πραγματοποιούν σήμερα τον καθιερωμένο αγώνα Παντρεμένων VS Ανύπαντρων

Αθλητική Ένωση Γραμμοχωρίων: Παντρεμένοι VS Ανύπαντροι στο γήπεδο Μανιάκων στις 11:00

 

 

Το Δ.Σ του ΗΡΑΚΛΗ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ στέλνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους φίλους μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στο καθιερωμένο πλέον παιχνίδι μεταξύ παντρεμένων και ανύπαντρων την Παρασκευή 14 Απριλίου ώρα συνάντησης 14:30 στο γήπεδο μας.

 

 

Δόξα Αμπελοκήπων: Πιστή στις αξίες και στα έθιμα, η Δόξα Αμπελοκήπων διοργανώνει για μια ακόμη χρονιά την καθιερωμένη αναμέτρηση μεταξύ Παντρεμένων και Ανύπαντρων μελών της ομάδας μας.
Για τον λόγο αυτό, σας προσκαλούμε την Μ. Παρασκευή στις 15:00, να έρθετε να παρακολουθήσετε αυτήν την διαφορετική, αλλά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
Προσοχή: Παντρεμένοι και Ανύπαντροι να είστε στις 14:30 στο γήπεδο των Αμπελοκήπων, όσο για τους πρώτους περαστικά για την παντόφλα που θα πέσει!

 

 

Α.Σ. Αστραπή Μεσοποταμίας: Την Μεγάλη Παρασκευή θα διεξαχθεί ο καθιερωμένος αγώνας ανάμεσα στους Παντρεμένους και τους Ανύπαντρους στο γήπεδο Μεσοποταμίας. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 16:00μμ.

 

 

ΠΑΣ Λεύκης: Η ημέρα που κανείς δεν ξεχνά . . . Η στιγμή που όλοι περιμένουν . . . Η ώρα που μιλάνε οι πράξεις . . . 4 μμ – Γήπεδο Λεύκης
Π Α Ν Τ Ρ Ε Μ Ε Ν Ο Ι  Vs  Α Ν Υ Π Α Ν Τ Ρ Ο Ι

 

 

Α.Σ.Π Φλατσάτα 1957:

 

Back to top button