Ελλάδα

Τέσσερις νεκροί και επτά βαριά τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία στην Αλεξανδρούπολη

Τέσσερις νεκροί και 7 βαριά τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής τραγικός απολογισμός της σφοδρής μετωπικής σύγκρουσης δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη πριν λίγη ώρα στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.
Όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνολικά 10 άτομα, παράνομους μετανάστες και οδηγό διακινητή, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο Ι.Χ. που κατευθύνονταν κανονικά προς Αλεξανδρούπολη και του οποίου ο Έλληνας οδηγός που επέβαινε μόνος του στο αυτοκίνητο είναι βαριά τραυματίας και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Υπάρχουν 4 νεκροί στο άλλο Ι.Χ. οι οποίοι απεγκλωβίστηκαν με πολύ δυσκολία από τους άνδρες τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης οι οποίοι έφτασαν στο σημείο, όπως και η Αστυνομία προκειμένου να ρυθμίσει την κυκλοφορία, ενώ οι άλλοι 6 επιβαίνοντας στο AUDI A4 είναι βαριά τραυματίες και μεταφέρθηκαν και αυτοί με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γ.Π.Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
evros-news.gr

Back to top button