Ελλάδα

Η ΝΔ για την ανακοίνωση Ν. Παππά

Για επιδίωξη μικροκομματικών οφελών καταγγέλει τον ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκου Παππά για το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την τραγωδία των Τεμπών, ενώ τονίζει ότι η κυβέρνηση κινείται στην κατεύθυνση της αρχικής της θέσης να έρθουν όλα στο φως.

«O ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε τη συγκρότηση της Ειδικής Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών για την τραγωδία των Τεμπών, μιλώντας για “προσπάθεια συγκάλυψης από την πλευρά της κυβέρνησης”». Σήμερα επικαλείται το πόρισμα της Επιτροπής λέγοντας ότι «αναδεικνύει τις ευθύνες των Μητσοτάκη και Καραμανλή και ξεσκεπάζει την επιχείρηση συγκάλυψης» επισημαίνει η ΝΔ και προσθέτει:

«Το πώς γίνεται να υπάρχει επιχείρηση συγκάλυψης και να αποκαλύπτεται από την Επιτροπή που συγκρότησε η κυβέρνηση και κατήγγειλαν εκείνοι, μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να το εξηγήσει. Η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή είπε: “όλα στο φως”. Και με αυτήν την αρχή κινείται. Το πόρισμα έχει σταλεί, ήδη, στις Εισαγγελικές αρχές που ερευνούν την υπόθεση, ώστε να το αξιοποιήσουν καταλογίζοντας τις ευθύνες, όπου υπάρχουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την αρχή κινήθηκε επιδιώκοντας μικροκομματικά οφέλη. Το ίδιο κάνει και τώρα».

ΑΠΕ

Back to top button