Καστοριά

Το «ευχαριστώ» του Θανάση Μακροζήση

Το ευχαριστήριο μήνυμα του Θανάση Μακροζήση μέσα από τη σελίδα του antennes.gr:

«Μετά από ένα δύσκολο μήνα στα νοσοκομεία, έχω ξεκινήσει το δρόμο της ανάρρωσης και με υπομονή και προσπάθεια βελτιώνομαι κάθε μέρα.

Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, η οποία ήταν δίπλα μου και με στήριζε με όλη της τη δύναμη και στη συνέχεια όλο τον κόσμο της Καστοριάς, μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν από το πρώτο λεπτό, στέλνοντας αγάπη, δύναμη, αίμα, στηρίζοντας τους γονείς μου σε όλο αυτό τον αγώνα και όπως έλεγε ο πατέρας μου μάζευε όλη την θετική ενέργεια της πόλης και την έστελνε κάτω από την πόρτα της εντατικής.

Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, το ΕΚΑΒ και το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ της Καστοριάς, οι οποίοι έδωσαν τον αγώνα τους και όλη την αγάπη τους και με τον πιο γρήγορο τρόπο με μετέφεραν στο νοσοκομείο, αλλά και στην Θεσσαλονίκη.

Και τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΣ και ΓΙΑΤΡΟΥΣ των Νοσοκομείων Παπαγεωργίου και Παπανικολάου, καθώς και τους γιατρούς της εντατικής, οι οποίοι για εμένα είναι οι ήρωες μου, που με την φροντίδα τους και την ανθρωπιά τους με έκαναν να νιώσω ασφαλής.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη!»

Θανάσης Μακροζήσης

antennes.gr

 

Back to top button