Ελλάδα

Θανατηφόρα σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ με δύο ΙΧ στον Πλαταμώνα – Ένας νεκρός και 6 τραυματίες (φωτο – βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα με έναν 19χρονο νεκρό και τραυματίες σημειώθηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4), στην Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Πλαταμώνα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με δύο ΙΧ.

Το δυστύχημα συνέβη στις 01.30 τα ξημερώματα της Κυριακής (23/4) στην ΠΑ.ΘΕ. στην έξοδο της σήραγγας, στο ύψος του Πλαταμώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα δύο ΙΧ συγκρούστηκαν μεταξύ τους ή ήταν σταθμευμένα στην ΛΕΑ και στη συνέχεια έπεσε επάνω τους το λεωφορείο του ΚΤΕΛ.

Επί τόπου έσπευσαν ΕΚΑΒ, αστυνομία και Πυροσβεστική.

Θανατηφόρα σύγκρουση ΚΤΕΛ με δύο ΙΧ στον Πλαταμώνα
Το ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

Ένας 19χρονος νεκρός και 6 τραυματίες – Ο οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη

Ο τραγικός απολογισμός είναι ένας 19χρονος νεκρός, τρεις σοβαρά τραυματίες και τρεις πιο ελαφριά. Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το thestival.gr, στο ίδιο αυτοκίνητο που επέβαινε ο άτυχος 19χρονος τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις άνδρες, 19, 22 και 34 ετών ενώ από το δεύτερο όχημα τραυματίστηκαν ελαφρά άλλα τρία άτομα.

Ένας από τους σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λάρισας, ενώ οι άλλοι δύο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Οι τρεις που τραυματίστηκαν πιο ελαφρά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λάρισας.

Στο λεωφορείο του ΚΤΕΛ επέβαιναν συνολικά 77 άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους και συνέχισαν το δρομολόγιο προς Αθήνα με άλλο υπεραστικό λεωφορείο.

Ο οδηγός του λεωφορείου συνελήφθη και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του.

Το ΚΤΕΛ που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στον Πλαταμώνα

Να σημειωθεί ότι λόγω της σύγκρουσης, αρχικά έκλεισε το ρεύμα προς Αθήνα στην ΠΑΘΕ, ενώ αυτή την ώρα η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Παρακάτω, βίντεο λίγα μετά από το τροχαίο δυστύχημα, όπως το κατέγραψε διερχόμενος οδηγός που απέφυγε για κλάσματα δευτερολέπτων τη σύγκρουση, όπως αναφέρει στην ανάρτησή του:

 

news247.gr, pierianews.gr

 

 

Back to top button