ΑθλητικάΚαστοριά

Δηλώσεις Τερσενίδη – Καραταγλίδη μετά τη νίκη-πρόκριση (βίντεο)

Η Καστοριά επικράτησε του Πιερικού Αρχέλαου με 84-76 έκανε το 3-0 στην σειρά και κέρδισε την παραμονή της και την νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ντέρμπι καθ’ όλη την διάρκεια του, η Καστοριά λύγισε τον μαχητικότατο Πιερικό και τον έστειλε στο Α τοπικό της Ένωσης του, «πληρώνοντας» το φετινό σύστημα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, μιας και υποβιβάστηκαν οι 5 από τις 11 ομάδες του ομίλου. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το παιχνίδι γεμίζοντας σε μεγάλο βαθμό το κλειστό της Καστοριάς, με τον Πιερικό παρά την ήττα – υποβιβασμό να δέχεται το χειροκρότημα για την εξαιρετική προσπάθεια σε όλη την σεζόν αλλά και στο Κυριακάτικο παιχνίδι, όπως δήλωσε και ο τεχνικός της Καστοριάς, Γιώργος Καραταγλίδης.

Στο Basket247.gr και τον Άκη Γεωργαντά μίλησαν ο αρχηγός της ομάδας, Χριστόφορος Τερσενίδης και ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Καραταγλίδης. Ωστόσο, στην τελευταία ερώτηση που θα αφορούσε την παραμονή του αρχηγού στην ομάδα και την νέα σεζόν, κάτι που θεωρείται δεδομένο… οι συμπαίκτες του μας πρόλαβαν!

 Άκης Γεωργαντάς

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις δηλώσεις μέσα από το παρακάτω βίντεο:

basket247.gr

 

 

 

 

 

Back to top button